CADViewX: ActiveX for DWG, DXF, PLT, CGM 8.0

CADViewX: ActiveX for DWG, DXF, PLT, CGM 8.0

Developer's description
Published by CADSoftTools on 10 Feb 2015
 • Size

  13.54 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $400 Buy full version
 • Updated

  10 Feb 2015
 • Downloads

  537 (1 last week)

"AutoCAD DWG / DXF, HPGL, SVG, CGM, BMP, ActiveX"

Deschidere, vizualiza şi imprima desene CAD, vectoriale şi a imaginilor raster chiar în Internet Explorer sau Microsoft Word sau a incorpora o cu drepturi depline Viewer CAD în aplicaţiile dvs. şi le permite să deschidă, vedea, citi datele vectoriale din, sau imprima desene CAD, vector şi imagini raster instantaneu. Toate CAD populare şi formate de imagine sunt acceptate: AutoCAD DWG si DXF, HPGL, SVG şi CGM, plus imagini de BMP, JPEG, TIFF, GIF, şi zeci de alte formate.Viewer oferă intuitiv mouse-roata zoom, glisarea şi un meniu clic-departe context, cu comenzile cele mai frecvent utilizate pentru manipularea desene şi imagini cu un singur click de mouse. Operaţiunile de frecvente sunt de asemenea disponibile prin bara de instrumente şi comenzi rapide tastatură.Profitaţi de imprimare pentru a scoate Placi de desene de mari dimensiuni pe un număr de foi mai mici. Este nevoie de doar un moment pentru a restabili desenul original de la piese mai mici, dar permite utilizarea imprimantelor de birou şi regulate de hârtie pentru a produce printuri de mari de imagine. Presetări pentru standard SUA, ISO şi DIN dimensiuni de hârtie va salva o mare parte din timp pe stabilirea opţiunilor de imprimare. Imprimarea o piesă numai, numai zona selectată sau vizionează frustum vă va permite să evitaţi imprimarea întregul dosar pentru a obţine o copie a hard doar un fragment anume de imagine.CADViewX este mare pentru crearea de aplicatii de baze de date, Internet şi alte desene care utilizează cu date vectoriale. Biblioteca vine cu exemple demo pentru VB, C #, VB.NET, J #, Delphi, MS VBA Word si HTML.

Requirements: windows

What's new in this version: - AutoCAD 2010/2011/2012 DXF/DWG - PDF and EPS import via GhostScript - Faster viewing and zooming - CGM import is completely changed - many improvements in user interface Added export to the following formats: - DXF - PLT / HPGL - CGM - PDF - SVG

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested CADViewX: ActiveX for DWG, DXF, PLT, CGM on 10 Feb 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
CADViewX: ActiveX for DWG, DXF, PLT, CGM Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review