3D Active Button Magic 9.4

3D Active Button Magic 9.4

Developer's description
Published by MultiMedia Soft on 26 Nov 2020

"Buton personalizabil 3D control ActiveX"

Button Active 3D Magic este butonul de control final ActiveX dezvoltat cu scopul de a înlocui butonul de modă veche pentru Windows plat pătrat în aplicații scrise cu mediile de dezvoltare mai difuză, care acceptă controale ActiveX, cum ar fi Visual Studio 6.0, Visual Studio.NET și Delphi.
Nu contează dacă sunteți în curs de dezvoltare un simplu aplicatie Windows, o aplicație chioșc sau o cerere de ecran tactil pentru piața POS: Button Active 3D Magic va spori interfața de utilizator cu un aspect remarcabil și vă va oferi posibilitatea de a scurta aplicațiile timp până -piață.
Punctul forte al acestui produs este faptul că aceasta nu face uz de bitmap-uri predefinite, create cu aplicații grafice scumpe, în scopul de a face suprafață: se calculează redarea 3D a suprafeței folosind un algoritm de proprietate a căror calitate nu poate fi găsit în oricare dintre puținii concurenți de pe piață: acest lucru va permite de a economisi timp și bani de fiecare dată când va trebui să facă o personalizare de aplicații; în plus, datorită utilizării de "șabloane" predefinite, puteți schimba toate setările de un buton cu o singură linie de cod în timpul executării de aplicare.
Button Active 3D Magic este nu numai un control buton simplu, dar o suită de 10 de controale diferite:
- Buton
- RadioButon
- CheckBox
- Label
- GROUPBOX
- PictureBox
- CheckBox Standard îmbunătățită
- Buton îmbunătățită Standard Radio
- Bar Progress
- Button Split,

Cu Button Active 3D Magic, puteți avea aceleași mari capacitățile de animație buton și efectele rollover incoerente pe care le-ați ajuns să iubesc în Macromedia Flash butoanele de pe paginile bazate pe Web și pe Internet.
Button Active 3D Magic este acum complet compatibil UNICODE, astfel încât veți avea posibilitatea să-l folosească cu diferite limbi (cum ar fi japoneză, chineză, coreeană, etc), care fac uz de caractere dublu-byte.

Requirements: Recommended High-screen or True color monitor settings

What's new in this version: Added support for Vista's Aero, Office 2003 and Office 2007 styles

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested 3D Active Button Magic on 1 Dec 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
3D Active Button Magic Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review