UCCDraw Diagram Component Source Code 25.01

UCCDraw Diagram Component Source Code 25.01

Developer's description
Published by ucancode software on 10 May 2018
 • Size

  0.23 KB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  10 May 2018
 • Downloads

  382 (1 last week)

"UCCDraw ActiveX Control de UCanCode"

UCCDraw ActiveX Control cu ​​codul sursă complet!

UCCDraw este o componentă ActiveX care vă permite să construiască diagrame Visio-stil din cadrul aplicației dumneavoastră.

 Figura 1: Vă permite să creați diagrame, desene vectoriale, imagini raster și mai mult, cu posibilitatea de a include hyperlink-uri și diverse efecte de umbrire și colorare. Puteți grup de obiecte împreună, includ imagini și text, link-le împreună și se aplică personalizate desen efecte pentru a crea diagrame similare cu Microsoft Visio, Adobe Illustrator, și CorelDRAW.

 Figura 2: Prin achiziționarea produsului primiți componenta plus codul sursă complet care vă sunt licențiate de a modifica și astfel personaliza în funcție de nevoile dumneavoastră.

La discretia dezvoltatorului, o gamă puternică de capabilități de editare de utilizator final poate fi activat.
Sursa completă a UCCDraw vor fi incluse în XD + + MFC produsul grafică.

 Figura 3: În plus față de extinderea funcționalității de XD + + MFC Class Library, UCCDraw ActiveX Control, de asemenea, acționează ca un strat de abstractizare pentru Windows GDI. Acest strat vă protejează de la low-level detalii GDI astfel încât vă puteți concentra pe crearea unui design de cerere. Deoarece controlul ActiveX UCCDraw extinde XD + + MFC Class Library, puteți integra perfect UCCDraw ActiveX Control în dvs. programe Visual Basic, Visual C + + programe, browsere, si oriunde un control ActiveX este permis .. Cu toate acestea, acest lucru nu vă împiedică de la personalizarea comportamentul de oricare dintre ActiveX control UCCDraw.

 Figura 4: UCCDraw ActiveX Control spori XD + + clasele MFC care încapsulează slab API pentru Windows GDI prin sprijinirea grafice interactive care să sprijine acțiunile de desen la nivel înalt, cum ar fi aliniere, copierea, sau obiecte de dimensionare.

Puteți dezvolta orice aplicație care include o suprafață de desen și de interacțiune cu obiecte grafice rapid și eficient folosind UCCDraw ActiveX Control.

Requirements: 16MB

What's new in this version: None

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested UCCDraw Diagram Component Source Code on 11 May 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
UCCDraw Diagram Component Source Code Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review