.NET Licenser - licensing software 8.8.3

.NET Licenser - licensing software 8.8.3

Developer's description
Published by RustemSoft on 3 Jun 2019
 • Size

  27.44 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Vista, Windows
 • Price

  $79.99 Buy full version
 • Updated

  3 Jun 2019
 • Downloads

  910 (1 last week)

"NET cenzor"

O licență software este un instrument juridic de gestionare utilizarea sau redistribuirea software protejate prin copyright. Skater NET cenzor este un instrument de Autorizare software special conceput pentru a ajuta programelor software NET sigure și de a asigura un control de licență și servicii de validare utilizator.
Nu aveți nevoie pentru a introduce linii suplimentare de instruire / de cod în aplicația dumneavoastră NET și nu trebuie să facă o referire la un dll de asamblare extern pentru a pune în aplicare acordarea de licențe funcții în executabil NET. NET cenzor va insera subrutine de licențiere și setările în bytecode de cerere NET compilat. Trebuie doar să deschideți fișierul exe în interfața NET cenzor, face setările de licențiere, și a alerga cenzor. Toate subrutine de licențiere adăugate și setările vor fi bine protejate și obfuscated prin utilizarea tehnicilor de obfuscator Skater NET.
NET cenzor este un instrument de management de licență pe baza de Registry. El pune în aplicare un sistem de acordare a licențelor care verifică disponibilitatea unei anumite taste Registry, care conține o valoare corespunzătoare. Cererea dumneavoastră licențiate se pune în aplicare nici un cod pentru a scrie valoarea Registrul dar NET cenzor introduce în subrutine aplicației care va face asta. Chei de registry va fi stabilit de către / cererea de înregistrare licențiat instalare, și de la cele mai multe aplicații utilizează Registrul oricum.
Cenzor este de ajutor pentru acordare de licențe scrise în orice limbă și concepute sub Microsoft NET Framework (C #, VB.NET, etc). Aceasta susține NET Cadre 1.0, 1.1, 2.0, 3.0, 3.5, 4.0 și 4.5.
NET cenzor vă permite să generați o cheie de licență criptografic securizat criptate după cererea dumneavoastră a fost înregistrată / achiziționate on-line. Apoi, puteți oferi clienților cu tasta Înregistrare ID prin trimiterea de e-mail.
NET cenzor este un instrument exact de acordare a licențelor software pentru dezvoltatorii NET care ar dori să:
Protejați de produse software de la obtinerea piratate
Privind pentru o gestionare ușoară a permis în timp real
Aveti nevoie de activarea eficient și simplu de software

Requirements: .NET framework 2.0

What's new in this version: new release

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested .NET Licenser - licensing software on 4 Jun 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
.NET Licenser - licensing software Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review