.NET Obfuscator Professional 8.8.3

.NET Obfuscator Professional 8.8.3

Developer's description
Published by RustemSoft on 2 Jun 2019
 • Size

  27.44 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $249.99 Buy full version
 • Updated

  2 Jun 2019
 • Downloads

  1,045 (1 last week)

".NET Obfuscator Professional"

NET Obfuscator Professional este NET instrument de protecție cod pentru a asigura ansambluri NET. Confuzie agravează în mod semnificativ inginerie inversă și reduce eficacitatea acestuia.
Skater .NET Obfuscator este o soluție profesională completă pentru protecție de cod a aplicației .NET. Patinator .Net Obfuscator previne ILDASM / ILASM (MSIL disassembler și MSIL de asamblare) tehnica de influență de circuit. Tehnica de rupere se bazează pe injectarea o bucată de cod în asamblare care duce ILDASM sa se prabuseasca si incapacitatea de a gestiona ansamblul. Skater .NET Obfuscator Remanieri ansambluri .NET la noua construi că este imposibil să fie înțeles, și de neimaginat să separe.
Confuzie de control Flow. Această metodă modifică cod sursă, astfel încât devine logic mai greu de înțeles, în timp ce reședința logic echivalent.
În timpul confuzie un ansamblu .NET este transformat într-un ansamblu .NET echivalent, care este mai greu de înțeles atunci când decompiled. Unele obfuscators ILDASM folosi pentru a disassmble ansamblul și apoi transforma original MSIL, iar apoi utilizați ILASM pentru a reasambla rezultatul. Largă varietate de tehnici diferite se aplică pentru ansamblurile de a face codul sursă decompiled mai greu de înțeles String de criptare. Constantele șir și siruri de caractere literale în codul sursă NET apărea nemodificat în adunările voastre NET compilate. La etapa de disimulare, acestea sunt criptate și se adaugă decriptare rutină în ansamblul să fie numit pe atunci în timpul rulării pentru a reveni la valorile inițiale șir Principalele caracteristici ale .NET Obfuscator Professional interzice inginerie inversă cerere este imaginar, de obicei, nu este Procese recompilable orice aplicație .NET, asamblare executabil sau Criptează constante șir Compatibil cu orice .NET Framework (1.0 prin 4.0) Controlul fluxului de confuzie se oprește decompilers și deobfuscators amestecă persoane de asamblare nume Asigură .Net caracteristici de licențiere pune în aplicare ansambluri de legătură; linker combină ansambluri NET într-un singur dll sau exe

Requirements: .NET framework 4.0

What's new in this version: new release

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested .NET Obfuscator Professional on 4 Jun 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
.NET Obfuscator Professional Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (2 votes)
Medium
Your rating
Your review