ExportToPDF .NET assembly 1.8.5

ExportToPDF .NET assembly 1.8.5

Developer's description
Published by RustemSoft on 2 Jun 2019
 • Size

  4.49 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $79.99 Buy full version
 • Updated

  2 Jun 2019
 • Downloads

  889 (1 last week)

"Asamblare ExportToPDF NET"

ExportToPDF este bibliotecă NET, care oferă posibilitatea de a converti fișiere CSV, foi de calcul Excel, baze de date Access MDB, fișiere text, obiecte DataTable NET în format PDF pe zbor. Dacă aveți nevoie de rapoarte PDF nu trebuie să utilizeze generatoare de rapoarte complexe mai. Doar crea un simplu pagină NET pentru Windows Form sau ASP.NET și de export-l la PDF cu ansamblul ExportToPDF.
Puteți seta marginile paginii PDF, schimba orientarea paginii (portret, peisaj), personaliza anteturi și subsoluri (fonturi schimbare, culori), adăugați numere de pagină și mai mult. Asamblare NET ExportToPDF poate fi folosit ca o componentă de uz general pentru conversia fișierelor sursă de date a documentelor PDF sau poate fi folosit pentru a crea rapoarte PDF direct din aplicațiile NET pentru a beneficia de marea putere de control standard de server NET databound. Puteți adăuga subsoluri și anteturi la documentul generat, setați dimensiunea paginii, orientarea paginii și mai multe setări PDF. Ansamblul ExportToPDF poate fi folosit de la orice NET (2.0 sau mai târziu) aplicație (Windows Forms, ASP.NET site-uri Web sau instrumente de linie de comandă).
ExportToPDF este un ansamblu NET dezvoltare PDF concepute pentru a vă ajuta să dezvolte aplicații NET conversie PDF cu eforturi foarte minime. Este nevoie de mai multe linii de coduri pentru a genera fișier PDF de la o sursă de date cum ar fi CSV, Excel, fișier text, baze de date Access, obiect DataTable NET și finaliza proiectul dumneavoastră de programare. ExportToPDF.dll este un ansamblu NET pentru dezvoltatori de a pune în aplicare conversia la solutii software de proces PDF. ExportToPDF oferă o singură clasă API cu o grămadă de proprietăți foarte personalizabile pentru a crea, manipula, și organizează documente PDF din cadrul aplicațiilor NET. RustemSoft prezintă "dosarul în format PDF" pachet de conversie, asamblare numit NET ExportToPDF care realizează conversia, formatare, conținut PDF fuziunea, setările de font, colorat de text și alte sarcini PDF. Descarcă proba Trial proiect PDF Converter, care să demonstreze utilizarea de Export la clasa PDF și prezintă rezultatele obținute cu ajutorul clasei în mai multe exemple.

Requirements: .NET framework (2.0 or later)

What's new in this version: new release

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ExportToPDF .NET assembly on 5 Jun 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ExportToPDF .NET assembly Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (2 votes)
Bad
Your rating
Your review