Freeware - Navicat Lite for Linux (Cross-Database Admin Tools for MySQL, SQLite, Oracle and PostgreSQL) 10.0.3

Freeware - Navicat Lite for Linux (Cross-Database Admin Tools for MySQL, SQLite, Oracle and PostgreSQL) 10.0.3

Developer's description
Published by PremiumSoft CyberTech Ltd. on 18 May 2020
 • Size

  0.00 KB
 • License

  Freeware
 • OS

  i386 PC, Linux, Glibc 2.4 or above, G
 • Price

  $0
 • Updated

  18 May 2020
 • Downloads

  939 (3 last week)

"Navicat Lite pentru Linux - Multi-Tool conexiuni de date pentru MySQL, SQLite, Oracle și PostgreSQL"

Navicat Lite este o soluție ideală pentru MySQL, SQLite, Oracle și PostgreSQL administrare și dezvoltare. Acesta este un all-inclusive front-end de baze de date oferă o interfață grafică puternică pentru gestionarea și întreținerea bazelor de date. Instalare ușoară și interfață intuitivă face un instrument de neînlocuit pentru MySQL, SQLite, Oracle și PostgreSQL pe web sau desktop-ul local.
 
Cu conexiune diferit stabilit, Navicat Lite este o aplicație ALL-IN-ONE pentru a gestiona dvs. de baze de date MySQL, SQLite, Oracle și PostgreSQL. Navicat Premium include mai multe caracteristici avansate, cum ar fi transferul de date între MySQL, SQLite, Oracle și PostgreSQL și să fie difuzate de locuri de muncă lot pentru diferite baze de date, la un anumit moment. Alte caracteristici includ Import / Export Wizard, Query Builder, Report Builder, Sincronizare date, Backup, Job Scheduler și mai mult.

Navicat Premium susține, de asemenea, de a importa date din ODBC, programarea de locuri de muncă lot (a crea programul de import / export, de transfer de date și interogări salvate), imprimarea de structură de tabel. Aceasta include, de asemenea, un manager de caracteristici complete grafic pentru stabilirea utilizatorii și privilegiile de acces. Navicat sprijină SQLite, Oracle PL / SQL Debugger, Codul formatarea, finalizarea cod, Vizualizare formular și de e-mail Servicii de notificare, etc
 
Navicat este numarul 1 SQLite administrarea bazei de date shareware în Download.com cu peste 2.000.000 downloads.Some de utilizatori, inclusiv Sony Music, Intel, Kodak, FedEx, KPMG Consulting, Ericsson, Siemens AG, Yahoo!, NTT DoCoMo (Japonia), Hitachi (Japonia), Imation, Lexmark, Cisco Systems, RSA Security, Avis (Europa), Departamentul de Energie, UPS, Disney, Universitatea Oxford, Universitatea Harvard, NASA Space Flight Center, MIT, Universitatea de Stat din Michigan, Universitatea din Michigan din SUA,. .. Navicat oferă o experiență personală, simplifica modul în care lucrați. Programul este disponibil pentru Windows, Mac OS X și Linux și acceptă mai multe limbi.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Freeware - Navicat Lite for Linux (Cross-Database Admin Tools for MySQL, SQLite, Oracle and PostgreSQL) for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (1 votes)
Good
Your rating
Your review