Navicat for SQL Server (Windows) - the best database admin tool 12.1.8

Navicat for SQL Server (Windows) - the best database admin tool 12.1.8

Developer's description
Published by PremiumSoft CyberTech Ltd. on 18 May 2020

"Navicat pentru SQL Server - instrument de baze de date minunat"

Navicat pentru SQL Server se poate conecta la orice server SQL local sau la distanță. Navicat pentru SQL Server este compatibil cu SQL Server 2000, 2005, 2008, 2008R2, 2012 și SQL Azure.
Acesta poate crea, edita și șterge toate obiectele bazei de date, cum ar fi tabelele, vizualizările, funcțiile, indexurile și declanșatoarele, sau execută interogări SQL și scripturi. De asemenea, permite utilizatorului să creeze reprezentări grafice ale unei baze de date relaționale, să importe date din ODBC, să sincronizeze date între diferite servere SQL, să programeze lucrări batch și să stabilească privilegii de utilizator și de acces cu un manager grafic complet. Noua caracteristică a Navicat pentru SQL Server ar trebui să fie Navicat Cloud. Nu numai că dezvoltatorii sincronizează setările de conectare și interogările cu nor. Cele mai mari avantaje sunt că pot obține interogări și conexiuni reale oricând și oriunde și pot folosi fiecare minut al zilei pentru a-și maximiza productivitatea. Navicat pentru SQL Server permite dezvoltatorilor să adauge, să modifice și să șteargă înregistrări utilizând Grid View. Navigați în vizualizarea Grid cu caracteristici asemănătoare foilor de calcul, cum ar fi sortarea și ascunderea grupurilor de date sau folosiți editorii asistentului, cum ar fi memo-urile, hex-urile, imaginile etc. În plus, utilizatorii pot manipula înregistrările utilizând Form View. Ei se pot bucura de o afișare clară a numelor de câmpuri și a valorilor, fără a se îngrijora în mod constant de interpretarea greșită a datelor. Prin utilizarea selecției datelor de tip cheie străin, dezvoltatorul poate utiliza relații cheie străine în baza lor de date pentru a ancora tabelele de referință la care se face referire și pentru a crea automat listele derulante. Ei își pot optimiza fluxul de lucru și productivitatea fără a fi nevoie să se facă o referință constantă la o masă master. Despre SQL Builder și Editior, SQL Builder vizual permite utilizatorilor să creeze și să editeze interogări / vizualizări fără a fi nevoiți să vă faceți griji cu privire la sintaxa și utilizarea corectă a comenzilor. Doar alegeți operația pe care ar dori să o efectueze pe tabele și va scrie instrucțiunile SQL pentru ele. Finalizarea codului poate construi rapid instrucțiuni SQL în Editorul SQL cu ajutorul funcției de completare a codului. Dacă dezvoltatorii doresc să selecteze proprietățile obiectelor de bază de date sau ale cuvintelor cheie SQL, tot ce trebuie este o alegere din lista derulantă.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Navicat for SQL Server (Windows) - the best database admin tool on 23 Mar 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Navicat for SQL Server (Windows) - the best database admin tool Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review