Navicat for MariaDB (Windows) - the best Database Admin tool 12.1.6

Navicat for MariaDB (Windows) - the best Database Admin tool 12.1.6

Developer's description
Published by PremiumSoft CyberTech Ltd. on 22 Sep 2020

"Navicat pentru MariaDB - Cel mai mare instrument de baze de date"

Navicat pentru MariaDB suportă serverele de baze de date de la versiunea 5.1 sau mai mult, precum și toate tipurile de obiecte MariaDB. Acesta permite utilizatorilor să realizeze reprezentări grafice ale structurilor bazei de date, să execute interogări și scripturi SQL și multe altele. În afară de aceasta, utilizatorul poate obține, de asemenea, o caracteristică nouă - Navicat Cloud. Permiteți utilizatorului să sincronizeze setările de conexiune și interogările cu nor. Astfel, pot obține interogări și conexiuni în timp real oricând și oriunde, pentru a maximiza productivitatea de lucru. Pentru Builderul SQL, constructorul Visual Builder permite utilizatorului să creeze și să editeze interogări / vizualizări fără a fi nevoie să vă faceți griji în legătură cu sintaxa și utilizarea corectă de comenzi. Ei doar aleg operația care ar dori să opereze pe mese și va scrie instrucțiunile SQL pentru ele.
Despre completarea codului, dezvoltatorul poate construi rapid instrucțiuni SQL în Editorul SQL cu caracteristica de completare a codului. Indiferent dacă doresc să selecteze proprietățile obiectelor bazei de date sau ale cuvintelor cheie SQL, tot ce este nevoie este o alegere din lista derulantă. În ceea ce privește instrumentele de manipulare a datelor, Expertul de importare sau de export, dezvoltatorul poate importa date într-un tabel din diverse formate, cum ar fi Access, Excel, XML, TXT, CSV, JSON și multe altele. Importați date din ODBC după configurarea unei conexiuni sursă de date. Utilizatorul trebuie doar să aleagă tabelele pe care doresc să le importe sau să specifice o interogare utilizând butonul Adăugare interogare și poate exporta datele în diferite formate, cum ar fi Excel, TXT, CSV, DBF, XML etc. transferul de date, dezvoltatorul poate transfera fără probleme date între baze de date. De asemenea, pot exporta datele ca un fișier SQL cu formatare și codare SQL desemnate. Această caracteristică simplifică drastic procesul de migrare a datelor. Pentru sincronizarea datelor sau a structurii, utilizatorul poate transfera datele de la o bază de date la alta cu un proces analitic detaliat. În mod similar, pot compara și modifica structurile de tabele, iar baza de date țintă poate fi pe serverul sursă sau pe un alt server. Pentru edițiile de întreprinderi pentru ferestre, dezvoltatorul poate crea diferite tipuri de rapoarte, cu un GUI Builder prietenos cu utilizatorul. Ele pot crea rapoarte pentru facturi, statistici, etichete poștale etc. și își pot expune rapoartele ca text, PDF, Lotus, Excel, Graphic, HTML etc. De asemenea, permit utilizatorului să navigheze rapoartele proiectate și partajarea rapoartelor cu utilizatorii non-Navicat care au raport Navicat Vizualizatorul instalat.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Navicat for MariaDB (Windows) - the best Database Admin tool on 23 Mar 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Navicat for MariaDB (Windows) - the best Database Admin tool Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review