Navicat for Oracle (Windows) - the best GUI database tool for your work 12.1.6

Navicat for Oracle (Windows) - the best GUI database tool for your work 12.1.6

Developer's description
Published by PremiumSoft CyberTech Ltd. on 23 Sep 2020

"Navicat pentru Oracle - Cel mai bun instrument de baze de date din lume"

Navicat pentru costum Oracle cu servere de baze de date Oracle de la versiunea 8i sau de mai sus și suportă majoritatea celor mai recente funcții ale obiectelor Oracle, inclusiv Directory, tablespace, sinonim, vizualizare materializată, declanșator, secvență, tip etc. Utilizând noua caracteristică a Navicat Cloud, pot sincroniza setările de conectare și interogările la nor. Din acest motiv, pot obține interogări și conexiuni în timp real oriunde și oriunde și pot folosi fiecare minut al zilei pentru a spori productivitatea muncii.
Principalele caracteristici ale programului Navicat pentru Oracle sunt următoarele. În primul rând, conexiune sigură. Navicat permite dezvoltatorilor să stabilească sesiuni SSH securizate prin SSH Tunneling, asigurând autentificare puternică și criptare sigură între două gazde. Metoda de autentificare poate utiliza o parolă sau o pereche de chei publice / private. În al doilea rând, designer de obiecte. Dezvoltatorul poate crea, modifica și proiecta obiecte baze de date folosind designeri de obiecte profesionale, disponibili pentru toate obiectele bazei de date cum ar fi Tabelele, Vizionările, Funcțiile / Procedurile, Indicii, Declanșatoarele și Secvențele. Ei vor înțelege exact ce lucrează fără a fi nevoie să scrie SQL complex pentru a crea și edita obiecte.
În plus, în ceea ce privește vizualizatorul de tabel, pot adăuga, modifica și șterge înregistrările utilizând Grid View. Aceștia se pot bucura de funcții cum ar fi sortarea și ascunderea grupurilor de date sau folosirea editorilor asistentului, cum ar fi memo-urile, hex-urile, imaginile etc. De asemenea, dezvoltatorii pot manipula înregistrările utilizând Form View. Aceștia se pot bucura de o afișare clară a numelor de câmpuri și a valorilor fără a se îngrijora continuu de interpretarea greșită a datelor. Astfel, selecția datelor cheie străine, dezvoltatorii pot folosi relații de chei străine în baza lor de date pentru a ancora tabelele de referință la care se face referire și pentru a crea automat listele derulante. Ele pot optimiza fluxul de lucru și productivitatea, fără a fi nevoie să se facă o referință constantă la o masă master.
Pentru edițiile de întreprinderi Windows, dezvoltatorul poate crea diferite tipuri de rapoarte cu Report Builder. Ele pot crea rapoarte pentru facturi, statistici, etichete poștale și pot afișa rapoartele, cum ar fi text, PDF, Lotus, Excel, Graphic, HTML etc. De asemenea, permite utilizatorului navigarea rapoartelor proiectate și partajarea rapoartelor cu utilizatorii non-Navicat care au raport Navicat Vizualizatorul instalat.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Navicat for Oracle (Windows) - the best GUI database tool for your work on 23 Mar 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Navicat for Oracle (Windows) - the best GUI database tool for your work Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review