Navicat for PostgreSQL (Windows) - the best GUI database administration tool 12.1.6

Navicat for PostgreSQL (Windows) - the best GUI database administration tool 12.1.6

Developer's description
Published by PremiumSoft CyberTech Ltd. on 23 Sep 2020

"Navicat pentru PostgreSQL - tot ce ai nevoie de instrumentul bazei de date"

Navicat pentru PostgreSQL este un instrument grafic ușor de utilizat pentru administrarea bazei de date PostgreSQL. Utilizatorul poate crea și executa interogări și funcții cu un editor SQL puternic și poate gestiona datele cu instrumente versatile de editare a datelor. Navicat pentru PostgreSQL conectează utilizatorul la orice servere de baze de date PostgreSQL locale sau la distanță de la versiunea 7.3 sau superioară și acceptă toate obiectele bazei de date PostgreSQL. Este planificat cu o gamă largă de utilizatori, care includ noi pentru PostgreSQL dezvoltatorilor experimentați.
Caracteristicile principale includ SQL Builder / Editor, un instrument de modelare a datelor, transfer de date, import / export, sincronizare date / structuri, raport și multe altele.
Pentru SQL Builder, Visual SQL Builder permite dezvoltatorilor să creeze și să editeze interogări sau vizualizări fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la sintaxa și la utilizarea corectă a comenzilor. Ei aleg doar operația pe care ar dori să o efectueze pe tabele și vor scrie instrucțiunile SQL pentru ei. Despre Transferul de date, acestea pot transfera cu ușurință date între baze de date și exporta date ca fișier SQL cu formatare și codificare SQL desemnate. Această caracteristică simplifică drastic procesul de migrare a datelor. În ceea ce privește Importul / Exportul asistent, dezvoltatorul poate importa date într-un tabel din diverse formate precum Access, Excel, XML, TXT, CSV, JSON și altele. Importați datele de la ODBC după configurarea unei conexiuni la sursa de date și aleg doar tabelele pe care doresc să le importe sau specifică o interogare cu ajutorul butonului Adăugare interogare. De asemenea, pot exporta date în diferite formate precum Excel, TXT, CSV, DBF, XML etc.
În legătură cu Sincronizarea datelor sau structurii, dezvoltatorul poate transfera date dintr-o bază de date în alta cu un proces analitic detaliat. De asemenea, pot compara și modifica structurile tabelului. Atât pentru Sincronizarea datelor cât și a structurii, baza de date țintă poate fi pe serverul sursă sau pe un alt server. Cu Ediția ferestrei Generator de raporturi / vizualizator, utilizatorul poate crea diferite tipuri de rapoarte cu ajutorul nostru constructor de raporturi GUI ușor de utilizat, rapoarte de proiectare pentru facturi, statistici și etichete de corespondență. Navicat Report Viewer permite utilizatorului să creeze rapoarte proiectate în Generatorul de rapoarte și să partajeze rapoarte cu utilizatorii non-Navicat care au instalat Navicat Report Viewer.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Navicat for PostgreSQL (Windows) - the best GUI database administration tool on 23 Mar 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Navicat for PostgreSQL (Windows) - the best GUI database administration tool Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review