Navicat for SQLite (Windows) - the best database admin tool 12.1.8

Navicat for SQLite (Windows) - the best database admin tool 12.1.8

Developer's description
Published by PremiumSoft CyberTech Ltd. on 18 May 2020

"Navicat pentru SQLite - Instrument de baze de date SQLite de vârf"

Navicat pentru SQLite este un puternic și cuprinzător GUI oferă un set complet de funcții pentru administrarea și administrarea bazei de date. Acesta oferă instrumente pentru editarea datelor, interogarea SQL și modelarea datelor și suport pentru toate tipurile de obiecte SQLite. O caracteristică nouă a Navicat, este Navicat Cloud, utilizatorul poate să sincronizeze setările de conectare și interogările către cloud. Astfel, ei pot folosi fiecare minut al zilei pentru a maximiza productivitatea muncii.
Printre caracteristicile majore se numără transferul de date, importul / exportul, sincronizarea datelor, raportul și altele. În ceea ce privește transferul de date, utilizatorul va transfera fără efort date între baze de date. De asemenea, pot exporta datele ca un fișier SQL cu formatare și codare SQL desemnate. Această caracteristică simplifică drastic procesul de migrare a datelor. Referitor la Expertul importare / export, dezvoltatorii pot importa date într-un tabel din diverse formate, cum ar fi Access, Excel, XML, TXT, CSV, JSON și multe altele. Importați date din ODBC după configurarea unei conexiuni sursă de date. Ele pot alege pur și simplu tabelele pe care doresc să le importe sau specifică o interogare utilizând butonul Adăugare interogare. De asemenea, pot exporta datele în diferite formate, cum ar fi Excel, TXT, CSV, DBF, XML, etc.În ceea ce privește sincronizarea datelor, dezvoltatorii pot transfera datele dintr-o bază de date într-alta cu un proces analitic detaliat. Baza de date țintă poate fi pe serverul sursă sau pe un alt server. În plus, permite copia de rezervă periodică a bazelor de date importante pentru utilizatori. Aceștia pot salva sau restabili toate tabelele, înregistrările, vizionările și odihna, știind cu ușurință că corupția datelor nu va anula toată munca lor. Pentru ediția de ferestre Navicat Report Viewer, dezvoltatorul poate crea diferite tipuri de rapoarte cu GUI User Builder. Ei pot crea rapoarte pentru facturi, statistici, etichete poștale și multe altele. Realizați rapoartele ca text, PDF, Lotus, Excel, Grafic, HTML și multe altele. De asemenea, le permite să navigheze rapoartele create în Builderul de rapoarte. Aceștia pot partaja rapoarte cu utilizatorii non-Navicat care au instalat Navicat Report Viewer.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Navicat for SQLite (Windows) - the best database admin tool on 23 Mar 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Navicat for SQLite (Windows) - the best database admin tool Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review