Property Editor (For Microsoft Access) 2.2

Property Editor (For Microsoft Access) 2.2

Developer's description
Published by Jamie's Software on 13 Nov 2013
 • Size

  254.91 KB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  13 Nov 2013
 • Downloads

  1,433 (1 last week)

"Edita proprietățile de pornire pentru un fișier MDB."

Utilitarul Editor proprietate vă permite să editați proprietățile de pornire pentru un fișier MDB fără a deschide baza de date în mod direct. Utilitarul este destinat în primul rând pentru dezvoltatorilor acces care preferă să distribuie MDB sau aplicații EDM cu proprietatea AllowBypassKey handicap.

Proprietățile de pornire:

Proprietățile de pornire afecta modul în care apare aplicatia de baze de date atunci când este deschis. De exemplu, proprietățile de pornire vă permit să personalizați bara aplicației titlu, meniuri, bare de instrumente, și forma de pornire.

Property Editor expune 12 de proprietăți standard, disponibile de la MS Access și, în plus, expune, de asemenea, permite "SHIFT" Pentru a Bypass opțiuni de pornire (AllowBypassKey) proprietate, util pentru dezvoltatorii care doresc să obțină mai mult designul baza lor de date. În unele cazuri, cu proprietățile de pornire un MDB, puteți modifica opțiunile care ar putea rezulta ca fiind blocat de proiectare baze de date dumneavoastră. Dacă vă confruntați cu această situație, puteți edita rapid proprietățile de pornire baze de date cu Property Editor, fără a fi nevoie să importe toate obiectele într-un nou fișier de baze de date sau a scrie cod VBA într-o bază de date externă pentru a reseta proprietăți.

(Access 2000 sau mai târziu, utilizatorii trebuie să se asigure că fișierul MDB pe care doresc să o editați nu este setat pentru a compacta pe aproape. Vă rugăm să citiți FAQ pentru mai mult ajutor.)
               
Creați un MDE:

Opțiunea Creare MDE asemenea, vă permite să aplice proprietățile de pornire dorit și de a crea un fișier MDE cu aceste proprietăți în vigoare.

Requirements: Microsoft Access 97 or later.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Property Editor (For Microsoft Access) on 13 Nov 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Property Editor (For Microsoft Access) Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review