Resource Tuner 2.04

Resource Tuner 2.04

Developer's description
Published by Heaventools Software on 28 Feb 2016

"Editor de resurse pentru a schimba icoane în programe."

Tuner resursă vă permite să personalizați programele preferate prin modificarea fișierul executabil (EXE, DLL, SYS, msstyles, SCR și mai multe resurse). Resource Tuner-l într-o clipă să le înlocuiască cu alte imagini, texte și face sunete mai pe placul dumneavoastră. Extrage imagini, le editați, și puneți-le înapoi. Sau extrage imagini de la o aplicație și le-a pus într-un alt. Distreaza-te personalizarea orice cerere de propriul gust unic. Cu Resource Tuner puteți vizualiza, extrage, edita, modifica, traduce, sau repararea resursele conținute în fișiere executabile 32 și 64 de biți de Windows cu un clic pe un buton. Resource Tuner oferă o privire detaliată la toate resursele (bitmap-uri, JPEG, PNG, XML, icoane, siruri de caractere, etc) de la dosar, și vă permite de a face modificări fără a fi nevoie să recompilați codul sursă. De asemenea, vă permite să editați proprietățile oricărui control pe forme de Delphi în cadrul fișierului PE. Deoarece Resource Tuner a se fi scris folosind Delphi, exista un accent foarte puternic pe trage cu ochiul interior aplicații Delphi și pachete. Fiecare element al interfeței cu utilizatorul - cutii, meniuri, icoane, fotografii, bare de instrumente, mese de dialog de coarde și mai multe sunt la îndemâna dumneavoastră. Se acordă sprijin pentru aproape orice tip de resurse imaginabile. Utilizând Expertul Manifest, puteți încorpora acum noul stil vizual în aplicația dvs. moștenire. Expertul introduce o cerere manifest XML în secțiunea de resurse de executabil, care să permită aplicarea vechi pentru a profita de aspectul slick nou pentru controale comune prezente în Windows 8.

Requirements: 16 MB RAM

What's new in this version: Added the option to add support for Windows 10 platform in the Manifest Wizard, added the Favorite Files menu item to display a list of favorite files for easy access, other minor bugfixes and improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Resource Tuner on 4 Mar 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Resource Tuner Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review