Rustemsoft XML Converter 8.4.9

Rustemsoft XML Converter 8.4.9

Developer's description
Published by RustemSoft on 3 Jun 2019
 • Size

  4.92 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $99.99 Buy full version
 • Updated

  3 Jun 2019
 • Downloads

  891 (1 last week)

"Avansat XML Converter pentru a converti CSV la XML"

Avansat XML Converter este un set de instrumente XML software de transformare a datelor pentru a crea interactiv conversie de date XML. XML Converter convertește datele de la CSV, ODBC, MS SQL Server, Oracle, MySQL, JSON, sau de la fișiere MS Office (Excel, docx) în documente XML. Acesta vă oferă posibilitatea de a predefini scenariu șablon de transformare XML pentru a crea un XML cu tag-ul special pe mai multe niveluri structura arbore dintr-o sursă de date special formatat. (Excel pentru XML, docx, JSON, CSV la XML, SQL Server pentru XML, Oracle a XML)
XML Converter oferă XSD externă schemă mapate conversie multidimensională, atunci când sunt date cu XSD fișier schemă în care se specifică structura de ieșire XML. Să presupunem că aveți un fișier CSV care trebuie să fie convertite în XML bazat pe fișier XSD. Ai un fișier XSD și va trebui să creați XML folosind fișierul XSD și apoi va trebui să trimită acel XML cu datele de la o altă aplicație pe diferite servere și diferit de locație, în cazul în care unele altă aplicație vor primi date de la care XML, procesul de datele și intoarca rezultatul înapoi la tine. Cum de a crea XML folosind XSD? Cum de a genera un fișier XML bazat pe schema pe care sunt date cu? XML Converter răspunde că intrebari.
De multe ori suntem într-o nevoie pentru a transforma datele Excel pentru fișier XML care poate fi folosit ca o hrană pentru diverse aplicații, cum ar fi servicii web sau niveluri de mijloc, cum ar fi BizTalk. Nu vor fi multe situații în care avem nevoie pentru a valida formatul fișei cu date Excel împotriva unei scheme XML specificată. Vom fi, de asemenea, necesare pentru a genera scheme XML bazat pe o foaie Excel lucru. XML Converter vă ajută să vă pentru a realiza asta. Interfața sa ușor de utilizat face ușor pentru a efectua conversia. XML Converter este alegerea dreptul de a converti Excel sau alte foi de calcul în fișiere XML. XML Converter are cea mai mare lista de formate suportate. XML Converter convertește fișiere direct de pe desktop sau pot fi folosite prin intermediul liniei de comandă.

Requirements: .NET framework 2.0

What's new in this version: new release

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Rustemsoft XML Converter on 5 Jun 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Rustemsoft XML Converter Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review