Selector for MS Access 2002 2002.3.1

Selector for MS Access 2002 2002.3.1

Developer's description
Published by Peter's Software on 21 May 2015

"MS Access 2002 de înregistrare de utilitate sub formă de selecţie"

SELECTOR este configurabil, multi-scop de înregistrare / valoare formularul de selecţie, care poate fi folosit în aplicaţia dumneavoastră Microsoft Access pentru a selecta o înregistrare înainte de a deschide un formular, sau de a returna o valoare pentru introducerea într-o casetă de text sau combo.Selector este un formular Microsoft Access, care poate fi configurată în diferite moduri pentru a uşura procesul de dezvoltare a aplicaţiilor. O formă face toate treburile tale de selecţie!SELECTOR dispune de Windows Explorer-stil de sortare coloană. Doar să faceţi clic pe titlul coloanei pentru a sorta lista instantaneu. Faceţi clic din nou pentru a sorta în ordine inversă. Butoanele de comandă poate fi configurat pentru a selecta o înregistrare şi va afişa un formular (in read-only sau modul de actualizare), afişa un formular nou record, a şterge o înregistrare, sau selectaţi valoarea din coloana legată de introducerea într-o casetă de text sau combo.

Requirements: Windows, MS Access 2002

What's new in this version: "Locate" text box, auto compute column widths, context sensitive help file, misc. bug fixes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Selector for MS Access 2002 on 21 May 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Selector for MS Access 2002 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (4 votes)
Good
Your rating
Your review