VS.NETcodePrint 2003 7.2.5

VS.NETcodePrint 2003 7.2.5

Developer's description
Published by StarPrint Limited on 16 Apr 2015

"Imprimați codul sursă al aplicației VS.NET în culori"

VS.NETcodePrint un add-in Microsoft Visual Studio .NET 2003 care salvează dezvoltarea sistemului și timpul de întreținere și bani, permițându-vă să realizați imprimări de stil profesionale ale codului sursă Visual Basic.NET, C #, J # și ASP.NET. Puteți previzualiza tipăririle înainte de a tipări și exporta în formate RTF, HTML și PDF.

Puteți tipări, previzualiza și exporta o soluție completă, proiecte selectate, elemente de proiect, spații de nume, clase, module și proceduri. Ecranele de previzualizare WYSIWYG ale programului vă permit să vă uitați la codul sursă formatat cu mărire nelimitată, miniaturi pe mai multe pagini și pagini alăturat.

VS.NETcodePrint permite utilizatorilor să personalizeze atributele și culorile fontului pentru comentarii, identificatori, cuvinte cheie, numere de linie, șiruri de caractere, titluri de proceduri, cuprins și anteturi / pagini ale paginilor. Această codare a culorilor, combinată cu numerotarea liniei de sortare a codului sursă și desenelor de linii care arată în mod clar constructurile de instrucțiuni de limbă (DOÂ LOOP), fac mai repede și mai ușor pentru dezvoltatorii de software să scrie și să întrețină programele Visual Basic.NET. Producția este potrivită și pentru inspecțiile de cod.

Utilizatorii au control total asupra aspectului paginii, inclusiv sursa de hârtie, orientare, margini, margini, anteturi și subsoluri. Puteți chiar imprima în mai multe coloane. DistanŃa liniilor poate fi setată la .5, singură, 1,5 sau distanŃă dublă. Cu ajutorul driverelor de imprimantă adecvate, ieșirea poate fi scalată, iar calitatea de imprimare poate fi ajustată din punct de vedere al calității.

Programatorii de contracte pot reduce costurile de întreținere ale clienților prin utilizarea acestor tipăriri mai informative și pot reduce timpul de așteptare al clienților, fiind mai rapizi atunci când răspund la apelurile de serviciu. Companiile cu personal de programare internă pot economisi timp de antrenament, deoarece imprimările ușor de citit fac mai ușor să obțineți un nou programator de întreținere la viteză. Formarea încrucișată devine mai simplă și mai puțin costisitoare, iar comunicațiile între programatori și analiștii sistemului sunt facilitați.

Requirements: Visual Studio.NET

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan VS.NETcodePrint 2003 for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review