Oracle VM VirtualBox 6.1.8 Build 137981

Oracle VM VirtualBox 6.1.8 Build 137981

Developer's description
Published by Oracle on 19 May 2020
 • Size

  101.82 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  19 May 2020
 • Downloads

  13,387 (39 last week)

"Un puternic software de virtualizare."

Oracle VM VirtualBox este un virtualizer de uz general complet pentru hardware. Vizează utilizarea server, desktop şi încorporate, Oracle VM VirtualBox este acum doar de calitate profesională soluţie de virtualizare, care este, de asemenea, Open Source Software.

Oracle VM VirtualBox este un pachet de software de virtualizare x86 puternice pentru întreprinderi, precum şi utilizarea acasă.

NOTĂ:
Binare de la sectiunea de download sunt toate puse sub Oracle VM utilizare VirtualBox personală şi Licenţa de evaluare (Puel).

Principalele caracteristici ...

 · Modularitate. Oracle VM VirtualBox are un design extrem de modular cu bine-definite interfeţe de programare interne şi de un design client / server. Acest lucru îl face uşor de a controla de la mai multe interfeţe de la o dată: de exemplu, puteţi începe o maşină virtuală într-o interfaţă grafică tipic maşină virtuală şi apoi de control că aparatul de la linia de comandă, sau, eventual, de la distanţă. Oracle VM VirtualBox, de asemenea, vine cu un kit complet de dezvoltare software: chiar dacă este Open Source Software, nu trebuie să hack sursa de a scrie o noua interfata pentru Oracle VM VirtualBox.
 Â · descrieri maşini virtuale în XML. Setările de configurare ale maşinilor virtuale sunt stocate în întregime în XML şi sunt independente de maşini locale. Definiţii maşini virtuale, prin urmare, pot fi uşor portat la alte calculatoare.
 Â · Intrari clienţi pentru Windows şi Linux. Oracle VM VirtualBox are un software special, care poate fi instalat în interiorul Windows şi Linux masini virtuale pentru a îmbunătăţi performanţa şi să facă mult mai mult integrarea perfectă. Printre caracteristicile oferite de aceste adăugiri, clienţi sunt integrarea cursorul mouse-ului si solutii de arbitrare ecran (de exemplu, prin redimensionarea ferestrei oaspete).
 Â · Virtual USB controlori. Oracle VM VirtualBox pune în aplicare virtuale controler USB şi vă permite să conectaţi dispozitive USB arbitrare la masini virtuale, fără a instala drivere specifice de dispozitive pe gazdă.
 Â · Remote Desktop Protocol. Spre deosebire de orice alt software de virtualizare, Oracle VM VirtualBox sprijină pe deplin standard de Remote Desktop Protocol (RDP). O maşină virtuală poate acţiona ca un server de RDP, permiţându-vă să "ruleze" maşină virtuală de la distanţă pe un thin client, care afişează doar datele RDP.
 Â · USB peste RDP. Cu aceasta caracteristica unica, o maşină virtuală care acţionează ca un server de dezvoltare rurală pot încă accesa dispozitivele USB arbitrare care sunt conectate la client RDP. În acest fel, o maşină server de puternic poate virtualizeze o multime de clienti subtiri, care pur şi simplu au nevoie pentru a afişa date RDP şi au dispozitive USB conectate inch
 Â · folderele partajate. Ca multe soluţii de virtualizare de alte, pentru schimbul uşor de date între gazde şi oaspeţi, Oracle VM permite VirtualBox pentru a declara anumite directoare ca gazdă "folderele partajate", care pot fi apoi accesate din interiorul maşini virtuale.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Oracle VM VirtualBox on 19 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Oracle VM VirtualBox Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (8 votes)
Good
Your rating
Your review