CAD VCL: 2D/3D CAD in Delphi/C++Builder 11

CAD VCL: 2D/3D CAD in Delphi/C++Builder 11

Developer's description
Published by CADSoftTools on 3 Jan 2017
 • Size

  263.36 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $1350 Buy full version
 • Updated

  3 Jan 2017
 • Downloads

  1,270 (1 last week)

"DWG / DXF, HPGL, STP, STL în Delphi, C ++ Builder"

CAD VCL este o bibliotecă pentru crearea de software în aplicații Builder Delphi și C ++. Cu ajutorul acestuia un dezvoltator poate crea, vizualiza, import, export, desene de imprimare și de a obține, de asemenea, acces la proprietăți ale entităților. CAD VCL suportă un număr mare de formate 2D și 3D CAD, inclusiv AutoCAD DWG / DXF, HPGL, STP, STL, SVG, CGM și alții. Biblioteca este furnizat în codul sursă Delphi.

Sistemul de ajutor detaliat, schema demonstrativ de clase principale și suport gratuit pentru clienți prompte a face CAD VCL o varianta excelenta pentru implementare. Versiunea compilable bibliotecă este livrat cu aplicații demonstrative ilustrative, datorită căreia pornirea nu va provoca nici o dificultate. Aplicația demo Noțiuni de bază conține exemple de cod simple, care pot fi ușor copiate într-o altă aplicație, în scopul de a utiliza funcțiile CAD VCL. Aplicația demo Viewer este un exemplu de utilizare CAD VCL pentru vizualizarea fișierelor. Cu ajutorul acestuia un dezvoltator poate ști astfel de funcții de bibliotecă ca zoom-ului, imprimare, machete de management, etc. Pentru a ști cum să adăugați entități cu proprietățile specificate și, de asemenea, să exportați un desen în format DWG / DXF un dezvoltator poate utiliza aplicația demo Adăugați entități. Demo Editor arată cum să selecteze entități și să lucreze cu proprietățile lor. SimpleImport demo este în scopuri de import. Ea demonstrează că are acces la proprietățile entităților, cum ar fi straturi, blocuri, atribute, etc.

Avantajele decise ale bibliotecii ar putea include de înaltă calitate, preț rezonabil și licențe de redevențe. De asemenea, este important de menționat că nu are nevoie de AutoCAD sau alte aplicații de la terți instalare.

CAD VCL este utilizat în mod activ în diferite domenii ale industriei și inginerie, inclusiv lucrul cu sisteme de baze de date, sisteme de management al documentelor, mașini CNC. Cu ajutorul acestei biblioteci lucrul cu fișiere vor fi mult mai ușor și eficient.

Requirements: Microsoft Windows, Borland Delphi/C++Builder

What's new in this version: Support of Embarcadero® RAD Studio XE8, RAD Studio 10 Seattle Export to DWG 2004 Reading of IGES formats improved Support of Big SHX Fonts (for Asian characters) Import and export of the XClipFrame variable into DWG and DXF added Export of the SPATIAL_FILTER object added And more.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested CAD VCL: 2D/3D CAD in Delphi/C++Builder on 10 Mar 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
CAD VCL: 2D/3D CAD in Delphi/C++Builder Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review