Advanced PDF Printer Enterprise Edition 3.0

Advanced PDF Printer Enterprise Edition 3.0

Developer's description
Published by VBGold Software on 25 Feb 2014

"Imprimare cu ușurință fișiere PDF de la distanță - nr codificare a mărfurilor!"

Imprima cu ușurință fișiere PDF locale și la distanță la orice imprimantă, de la orice limbaj de programare, folosind doar o singură linie de cod!

Avansat Imprimanta PDF este un inteligent, all-in-one de imprimare fișier PDF instrument (ActiveX Component DLL), care simplifică foarte mult fișiere PDF de imprimare din cadrul desktop si aplicatii web, sau chiar din cadrul controalelor particularizate și componente. Acesta vă permite să imprimați una sau mai multe fișiere PDF locale sau la distanță la orice imprimantă selectat folosind doar o singură linie de cod!

Fișiere PDF de la distanță situate pe web sau prin orice rețea sunt descărcate (în tăcere) și imprimate pe masina client, cu doar o singură linie de cod și fără a hassle de a scrie cod complexe sau utilizând controale terțe părți pentru a descărca fișiere și apoi utilizând un alt instrument pentru a imprima fișierele!

Avansate de imprimantă PDF acceptă imprimarea fișierelor PDF lot dintr-un anumit dosar (în timp ce susținerea metacaractere), fișiere PDF de imprimare lot, folosind un fișier listă, în cazul în care fiecare fișier PDF poate fi trimis la o altă imprimantă, folosind doar o singură linie de cod!

Avansate de imprimantă PDF prevede mai multe evenimente care vă permit să monitorizeze cu ușurință și precizie și a urmări întregul proces de imprimare, inclusiv starea de descărcare a fișierelor PDF la distanță (în cazul fișierelor la distanță).

Cu Advanced Printer PDF, puteți obține o listă cu toate imprimantele instalate, inclusiv orice imprimante de rețea. În plus, aveți posibilitatea să modificați chiar imprimanta implicită a sistemului în Windows, pe-the-fly!

Avansate de imprimantă PDF poate fi folosit in orice limbaj de programare care acceptă ActiveX componente (COM DLL-uri), cum ar fi Visual. NET Basic (VB.NET), C #. NET, VC + +. NET, Visual J #. NET, ASP.NET, ASP, VB4 (32-bit), VB5, VB6, VBA, MS Office (Word, Excel, Access, PowerPoint, etc), Visual C + +, Delphi, HTML, etc

Avansate de imprimantă PDF este compatibil cu toate versiunile de Windows. Produsul este disponibil în cinci ediții diferite: Lite (gratuit), Standard, Professional, Enterprise Edition și Deluxe. Pentru mai multe informații, verificați pe http://www.vbgold.com.

What's new in this version: 1. Added new feature for printing remote PDF files on the client plus batch printing of remote PDF files. 2. Added new feature for printing PDF files to any selected printer.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Advanced PDF Printer Enterprise Edition on 25 Feb 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Advanced PDF Printer Enterprise Edition Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review