DTM Data Generation SDK 1.57.00

DTM Data Generation SDK 1.57.00

Developer's description
Published by DTM soft on 9 Mar 2021

"Biblioteca / component pentru generarea de date de testare"

DTM Data Generation SDK este o bibliotecă și componente pentru generarea de date de test care permite programator, webmaster sau utilizatorul avansat pentru a adăuga încercare caracteristici de generare de date la cerere, script-ul sau site-ul. Ușor de utilizat kit dezvoltatorii cu C / C ++, C #, ASP, VB / Jscripts support.The SDK oferă mai multe niveluri de serviciu: funcții de nivel scăzut, completați funcții de metode, servicii la nivel de proiect cum ar fi crearea sau salvarea proiecte și funcții de nivel regulă.
SDK este disponibil ca un DLL și ca un obiect COM care poate fi folosit de astfel de limbaje de scripting ca VBScript sau VBA. Biblioteca tip este inclus în SDK pentru a ajuta utilizatorul să integreze funcțiile ușor și confortabil.
Există trei ediții SDK: miez, standard si profesional. Ediția de bază nu are suport pentru conexiuni de baze de date și umple metode care necesită conexiuni de baze de date. Singura diferență dintre edițiile standard și profesionale este politica de distribuție. Ediția profesional permite licențiatului de a distribui componentele SDK necesare cu soluții de date Generation SDK pe bază de gratuit. În caz contrar, versiunea standard pot fi utilizate doar pentru dezvoltare in-house.

Requirements: ODBC subsystem and driver(s)

What's new in this version: Cumulative pattern engine update: new functions and references. New features support for DTM Data Generator 1.5x Value Library major update.

 • Updated

  9 Mar 2021
 • Downloads

  168 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DTM Data Generation SDK on 9 Mar 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
DTM Data Generation SDK Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review