LinqConnect 4.8

Developer's description
Published by Devart on 3 Nov 2017
 • Size

  50.44 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $149.95 Buy full version
 • Updated

  3 Nov 2017
 • Downloads

  352 (1 last week)

"LINQ consolidată a soluție ORM compatibil SQL"

LinqConnect este un LINQ to SQL soluție ORM compatibil cu funcționalitate extinsă, suport pentru SQL Server, Oracle, MySQL, PostgreSQL, SQLite și, propriul model de designer vizual, perfect integrarea la Visual Studio, și instrument de monitorizare SQL. Software-ul creează modelul de cartografiere, generează acces la date cod strat și sprijină tipuri de complexe, cu o capacitate de a crea proprietăți entitate cu structura interna. Cache LinqConnect compilat interogări automat, în timp ce permite utilizatorilor să stabilească parametrii cache și procesul de control caching. Acesta oferă aceeași interfață pentru toate serverele de baze de date, permițând utilizatorilor să dezvolte cu ușurință aplicații care sunt capabili de a utiliza diferite baze de date.

Caracteristici cheie:

Tehnologia dezvoltată în mod activ * Spre deosebire de LINQ to SQL LinqConnect este o soluție ORM dezvoltată și consolidată în mod activ.

* Set complet de instrumente cu condiția LinqConnect include ediția Express a tuturor furnizorilor de date suportate dotConnect, vizual modelul proiectant - Entitate Developer, și SQL instrument de monitorizare dbMonitor
* Visual Modelul de designer

Cu personalitate Developer toate crearea si editarea modelului sarcini pot fi efectuate în GUI convenabil, eliminând necesitatea de editare manual XML, reducând astfel semnificativ timpul de dezvoltare

* Silverlight și Windows Phone sprijin LinqConnect oferă Silverlight și Windows Phone ediții, permițându-vă pentru a dezvolta aplicații web bogate, cu acces la date prin ORM / LINQ sau interfețe ADO.NET și furnizarea de funcționalitatea bazei de date încorporat pentru aceste platforme.

* Dezvoltarea de aplicatii Metro suport LinqConnect pentru editia Metro oferă un motor de baze de date încorporat, bazat pe SQLite, care permite aplicațiilor Metro Style pentru a stoca date într-o bază de date relațională complet. Acum este posibil pentru a dezvolta aplicații XAML de metrou cu adevărat de acces la date ORM.

* Compatibilitate LinqConnect juca clase și interfețe complet compatibile cu LINQ to SQL, în timp ce extinderea funcționalitatea sa.

* LINQPad Suport

Requirements: .NET Framework 3.5 Service Pack 1 or higher is required

What's new in this version: .NET Standard 2.0 is supported .NET Core 2.0 is supported The macaddr8 data type introduced in PostgreSQL 10 is supported

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested LinqConnect on 3 Nov 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
LinqConnect Antivirus Report

Email me updates

You need to log in before you can access this feature.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review