Polar Zip Light Free 5.0

Developer's description
Published by Polar on 6 May 2020
 • Size

  24.44 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  6 May 2020
 • Downloads

  98 (1 last week)

"Componenta gratuită de fermoar."

Polar Zip Light este o componentă gratuită de fermoar pentru utilizare în orice aplicație Windows. Este un control ActiveX, care adaugă soluții de compresie a datelor fără probleme la aplicațiile dvs. Realizează adăugarea, extragerea, ștergerea și listarea fișierelor din arhive. Lumina Polar Zip este ideală pentru persoanele fizice, dezvoltatorii de programe software pentru companii și întreprinderi. Este ușor de utilizat și gratuit, potrivit pentru începători și profesioniști.

Polar Zip Light este compatibil cu formatul de fișier PKZIP 2.04g.

Caracteristicile sale cheie includ:

1. Acțiuni standard Zip și UnZip: crearea și ștergerea fișierelor zip, comprimarea și decomprimarea directoarelor întregi și a conținutului acestora sau a unei liste de directoare, specificând directorul în care fișierele vor fi decomprimate
2. Informații zip generale, cum ar fi utilizarea wildcards pentru a specifica fișierele care urmează să fie procesate, specificând numele și locația unui fișier zip, evenimentele furnizează date precum dimensiunea fișierului înainte de compresie, dimensiunea fișierului comprimat și alte informații, obținând controlul complet asupra zip comentarii
3. Informații generale despre proces, cum ar fi setarea nivelului de compresie, lucrul la copii temporare ale fișierelor zip pentru siguranță maximă, primirea notificării ori de câte ori un fișier este fermoar, dezarhivat, actualizat, șters etc. De asemenea, toate operațiunile pot fi anulate. Asigurarea stării progresului pe fișier și la nivel global cu datele arătate ca procente, octeți și număr de fișiere. Actualizarea ușoară a barelor de progres direct cu aceste informații, opțiunea de limitare a procesării fișierelor în funcție de datele fișierelor: nu funcționează pe fișierele modificate după / la data specificată.

Requirements: Windows application

What's new in this version: This version has bugs fixed and some features, that lots of our customers requested, implemented.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Polar Zip Light Free on 6 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Polar Zip Light Free Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review