Silverlight Viewer for Reporting Services 3.2

Silverlight Viewer for Reporting Services 3.2

Developer's description
Published by Perpetuum Software on 2 Jul 2019

"Silverlight Viewer pentru Reporting Services"

În prezent, jumătate din bătălia de la succesul in afaceri este un sistem de raportare corporativă flexibil și eficient. Tehnologia Silverlight puternic ofera dezvoltatorilor crearea rapidă, ușor și ieftin de aplicatii RIA. Cu toate acestea, lipsa de componente built-in pentru afișarea rapoartele Reporting Services în Silverlight pune obstacole în calea activității eficiente cu rapoarte.
Silverlight Viewer pentru Reporting Services 2008 este primul pe piață a produsului destinat pentru afișarea rapoartelor Reporting Services direct în aplicații Silverlight. Produsul include un control nativ Silverlight și este ușor de integrat în orice aplicație Silverlight. Compatibilitate completă cu Silverlight 4.0 oferă posibilitatea să-l folosească nu numai în aplicații, amplasați direct pe pagini html, dar, de asemenea, în modul de out-of-browser. Diverse previzualizare și moduri de zoom, facilități bogate de vizualizare a datelor, defilare, sortarea interactive, panning, navigare prin rapoarte prin intermediul hyperlink-uri, introducerea parametrilor de raport, căutare (și mai mult) sunt la discretie.
Rapoartele sunt afișate în format vectorial. Acest lucru oferă aspectul de înaltă calitate ale raportului, care este imposibil de realizat cu conversie la html. Opiniile utilizatorilor doar paginile de raport necesare, fără a încărca întregul raport. Acest lucru oferă de mare viteză și salvează traficului pe Internet. Silverlight Viewer pentru Reporting Services suportă personalizarea aspectului viewer cu utilizarea de stiluri și modele. Toate aspectele legate de comportamentul componentei Silverlight Viewer poate fi controlat de la codul. Produsul acceptă .NET Framework 4.0 și SQL Server 2008/2011.
Suport pentru parametrii de raport vă oferă posibilitatea de a optimiza de prelucrare a datelor în cadrul unui raport și a specifica informații necesare pentru un anumit scop. Exportă PDF, Excel, HTML, CVS, XML, MHTML, TIFF este disponibil. Utilizați funcționalitatea tehnologiei Silverlight pentru afișarea rapoarte de la Microsoft SQL Server Reporting Services!

Requirements: Silverlight 4.0/5, SQL Server 2008, 2008 R2, 2012 .NET Framework 3.5/4.0

What's new in this version: Bullets support; Ability to override actions executed upon commands and their predicates; Issue with the rows visibility; Issue with repeating bookmarks.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Silverlight Viewer for Reporting Services on 2 Jul 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Silverlight Viewer for Reporting Services Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review