TextPipe Engine 11.2

Developer's description
Published by DataMystic on 9 Aug 2020
 • Size

  59.34 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $500.00 Buy full version
 • Updated

  9 Aug 2020
 • Downloads

  948 (1 last week)

"Putere industrială de transformare a textului DLL"

Slam dunk-sarcinile de editare cele mai dificile cu TextPipe Engine - un motor de procesare de text puternic, care combină operațiunile 100+ de conversie, de traducere și de filtrare pe textul multiple sau fișiere binare. Actualizare de text site-ul web folosind Căutare și înlocuire, care susține perl model de potrivire, sună-cum ar fi de potrivire și de potrivire edita distanță, și de căutare / înlocui liste incarcate din fisiere Excel / CSV / Tab. Conversia fișierelor de la sisteme informatice externe între mainframe formate cu lungime fixă ​​și DOS, Macintosh și Unix formate linie de alimentare. Filtrele pot împărți sau uni fișiere, adăuga sau elimina linii sau coloane, scoateți spații de la începutul sau sfârșitul fiecărui rând, eliminați liniile goale, elimina tag-uri HTML, elimina liniile duplicat, adăugați numere de linie, tip, centru sau dreapta justifica text, cuvânt folie, conversia între ASCII și EBCDIC, OEM și ANSI, Unicode și ANSI, ANSI remap sau Unicode caractere, extract de adrese de email, extinde sau file contractului, elimina backspace, eliminați caracterele binare, pad sau trunchia sau linii de forță pentru o lățime predeterminată, de a genera liste și mult mai mult cuvânt. Restricționarea modificări la linia sau intervale de coloană, CSV- sau câmpuri delimitate de tabulatori, linii care se potrivesc sau nu se potrivesc cu un model, și înlocuiri de căutare (care permite textul de înlocuire să fie capitalizată, etc). TextPipe poate fi complet automatizat prin intermediul unei pagini web, linia de comandă sau scenariu prin intermediul unei interfețe COM. Manere fișiere mai mari de 2 GB. XML, CSV, delimitat prin tab-sau extracte de baze de date cu lățime fixă ​​pot fi generate cu ajutorul filtrului conexiune de date. Filtre definite de utilizator pot fi scrise în VBScript sau JScript. Jurnalele de audit ține evidența listelor de filtrare a alerga, fișierele modificate și modificările efectuate. Mai mult de 200 de fișiere de exemplu filtru sunt incluse, împreună cu un manual online cuprinzător. Câștigător SIA 2003 "Cel mai bun de aplicare" de atribuire. "Industrial utilitar de conversie a textului calitate ... cel mai puternic utilitate disponibil modificare a textului" - Dezvoltatorul australian Mag. "Un utilitar de procesare de text pe steroizi"
Win 2000 Sfaturi

Requirements: 64MB RAM, 15MB free disk space

What's new in this version: * Fixed startup errors * TextPipe's filter file format is now saved in multi-line JSON format, making it human-readable/editable, and super-easy to version control with git/SVN, and easily see changes. Filter files can now easily be constructed by hand or programmatically.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested TextPipe Engine on 9 Aug 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
TextPipe Engine Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review