ZylIdleTimer.NET 1.38

Developer's description
Published by Zyl Soft on 17 Jan 2021

"Componenta temporizatorului de mers inactiv"

ZylIdleTimer.NET este o componentă .NET care vă permite să faceți acțiuni după un timp de inactivitate specificat la nivel de sistem (legat de întregul sistem) sau să verificați intervalul de timp al inactivității utilizatorului. Vizualizează toate evenimentele utilizatorului pentru toate aplicațiile și nu poate fi limitat doar la programul dvs. Poate fi folosit pentru a apela automat o rutină pentru a vă opri utilizatorul și a ieși din aplicație dacă nu a existat nicio activitate timp de 30 de minute. Este destinat să oprească aplicația dvs. critică dacă utilizatorul a plecat la prânz sau acasă și a lăsat aplicația să funcționeze. Orice activitate a utilizatorului, cum ar fi tastatura, mouse-ul sau roata mouse-ului în orice program de aplicație va fi considerată activitate a utilizatorului și va reseta ceasul de inactivitate.
Sistemul Timpul inactiv este intervalul de timp al inactivității depline a utilizatorului. În acest interval, orice acțiune a utilizatorului lipsește pe computer, cum ar fi apăsarea unei taste a tastaturii sau mișcarea mouse-ului, apăsarea unui buton de mouse sau rotirea defilării.

ZylIdleTimer.NET este scris 100% în C # utilizând apeluri .Net framework și API.
 • Updated

  17 Jan 2021
 • Downloads

  68 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ZylIdleTimer.NET on 17 Jan 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ZylIdleTimer.NET Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review