dotConnect for MySQL 8.12

Developer's description
Published by Devart on 4 Dec 2018
 • Size

  71.98 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $99.95 Buy full version
 • Updated

  4 Dec 2018
 • Downloads

  580 (2 last week)

"Un furnizor de date pentru MySQL construit peste ADO.NET"

dotConnect pentru MySQL este un furnizor de date îmbunătățită construit pe arhitectura ADO.NET și un cadru de dezvoltare, cu un număr de tehnologii inovatoare. Cu starea de soluții ORM de artă, cum ar fi cadru de entități și LINQ to SQL, aceasta introduce noi abordări pentru dezvoltarea de aplicații și crește productivitatea de dezvoltare a aplicațiilor de baze de date.

Caracteristici cheie:

* Conectivitate flexibilă
dotConnect pentru MySQL poate funcționa în mod direct, fără bibliotecă client MySQL și în modul Client cu utilizarea de libmysql.dll.
* Baza de date de aplicare extensii de dezvoltare. dotConnect pentru MySQL are un set bogat de instrumente de design de timp care să atragă procesul de dezvoltare foarte mult. În special, există de design convenabil editori componente timp, experți și manageri, set de date în timp real cu caracter obligatoriu, DDEX, o și mai mult.
* Caracteristici avansate MySQL. Suport dotConnect pentru MySQL permite dezvoltatorilor de a valorifica capacitățile complete ale serverului MySQL. dotConnect pentru MySQL acceptă astfel de MySQL- caracteristici specifice, precum SSL sigure și conexiuni SSH, server încorporat, protocolul de compresie, HTTP tunelare și alții.
* Suport ORM dotConnect pentru MySQL oferă suport îmbunătățit ORM cu un designer vizual pachet pentru modelele ORM - Entitate Developer. Acesta vă oferă suport avansat pentru Model Prima și baza de date-În primul rând abordările de proiectare și T4 flexibil-șablon pe bază de cod de generare pentru modelul. dotConnect pentru MySQL sprijină V1 Entity Framework - v6.1, NHibernate, și LinqConnect - soluție proprie ORM Devart, a strâns compatibil cu Microsoft LINQ la SQL. dotConnect pentru MySQL acceptă astfel de caracteristici Entity Framework ca entitate Spatials cadru, primul cod, primul cod migrații.
* Workflow Foundation Support. Oferă suport pentru MySQL Workflow Instanță Store și flux de lucru de urmărire.
* Suport BIS. dotConnect pentru MySQL sprijină de raportare și Analytics servicii și oferă componente sursa și destinația fluxului de date pentru servicii de integrare
* Suport pentru ASP.NET identitate 1 și 2
* Suport cadru Sync

Requirements: .NET Framework 2.0, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5 or 4.6 installed

What's new in this version: *MySQL 8.0 is supported *The IDbColumnSchemaGenerator interface and the MySqlDataReader.GetColumnSchema() method are implemented *The performance of the SSIS Lookup component is improved

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested dotConnect for MySQL on 4 Dec 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
dotConnect for MySQL Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review