dotConnect for Oracle 9.6

Developer's description
Published by Devart on 4 Dec 2018
 • Size

  79.03 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $149.95 Buy full version
 • Updated

  4 Dec 2018
 • Downloads

  609 (1 last week)

"Avansat furnizor de date ADO.NET pentru Oracle."

dotConnect pentru Oracle este un furnizor de date îmbunătățită construit pe arhitectura ADO.NET și un cadru de dezvoltare, cu un număr de tehnologii inovatoare. Cu starea de soluții ORM de artă, cum ar fi Entity Framework-a LINQ to SQL, aceasta introduce noi abordări pentru proiectarea aplicațiilor și
crește productivitatea de dezvoltare a aplicațiilor de baze de date.

Caracteristici cheie:
* Conectivitate flexibilă. dotConnect pentru Oracle se pot conecta atât prin OCI și direct peste TCP / IP. Cererile scrise cu dotConnect pentru Oracle nu necesită instalarea de software Oracle client.
* Baza de date de aplicare extensii de dezvoltare. dotConnect pentru Oracle are un set bogat de instrumente de design de timp care să atragă procesul de dezvoltare foarte mult. În special, există de design convenabil editori componente timp, experți și manageri, set de date în timp real cu caracter obligatoriu, DDEX, și mult mai mult.
* Caracteristici avansate Oracle Support. dotConnect pentru Oracle permite dezvoltatorilor de a valorifica capacitățile complete ale serverului Oracle. dotConnect pentru Oracle acceptă astfel de caracteristici Oracle specifice ca Queuing avansată, Alerte, Tevi, cale directă de încărcare, Schimbarea notificări, cursoare REF, obiecte, pachete, și altele.
* Suport ORM
dotConnect pentru Oracle oferă suport îmbunătățit ORM cu un designer vizual pachet pentru modelele ORM - Entitate Developer cu suport pentru Model Prima și abordări de design-Baza de date Primul și flexibil T4-șablon pe bază de cod generație a modelului. dotConnect pentru Oracle susține V1 Entity Framework - v6.1, NHibernate, și LinqConnect (cunoscut anterior ca LINQ la Oracle) - propria soluție ORM Devart, a strâns compatibil cu Microsoft LINQ la SQL.
* Workflow Foundation Support. Oferă suport pentru Oracle Workflow Instanță Store și flux de lucru de urmărire.
* Suport BIS. dotConnect pentru Oracle susține raportare și Analytics servicii și oferte
Componente fluxul de date sursă și destinație pentru servicii de integrare
* Suport pentru ASP.NET identitate 1 și 2
* Suport cadru Sync

Requirements: ADO.NET Entity Framework v1, v4.x, v5, and v6 and Entity Framework Core 1.1 and 2.1

What's new in this version: *Entity Framework Core 2.1 is supported *Query type support is added *Lazy loading for Entity Framework Core 2.1 is supported *Properties now have the Constructor Parameter property *The 'Include Environment Variables' and 'Json File Base Path' properties are added

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested dotConnect for Oracle on 4 Dec 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
dotConnect for Oracle Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review