dotConnect for PostgreSQL 7.11

dotConnect for PostgreSQL 7.11

Developer's description
Published by Devart on 4 Dec 2018
 • Size

  72.30 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $99.95 Buy full version
 • Updated

  4 Dec 2018
 • Downloads

  640 (1 last week)

"Avansat furnizor de date ADO.NET pentru PostgreSQL"

dotConnect pentru PostgreSQL este un furnizor de date îmbunătățită construit pe arhitectura ADO.NET și un cadru de dezvoltare, cu un număr de tehnologii inovatoare. Cu starea de soluții ORM de artă, cum ar fi cadru de entități și LINQ to SQL, aceasta introduce noi abordări pentru dezvoltarea de aplicații și crește productivitatea de dezvoltare a aplicațiilor de baze de date.

Caracteristici cheie:

* Baza de date Application Development Extensions.dotConnect pentru PostgreSQL are un set bogat de instrumente de design de timp care să atragă procesul de dezvoltare foarte mult. În special, există editori convenabile componente, experți și manageri, set de date în timp real cu caracter obligatoriu, DDEX, o și mai mult.
* Caracteristici PostgreSQL avansate de sprijin. dotConnect pentru PostgreSQL permite dezvoltatorilor de a valorifica capacitățile complete ale serverului PostgreSQL. dotConnect pentru PostgreSQL suportă astfel de caracteristici PostgreSQL specific ca conexiuni SSL securizat, notificări PostgreSQL, PostgreSQL date în vrac de încărcare și altele.
* Optimizat Cod. dotConnect pentru ansambluri PostgreSQL sunt implementate folosind codul optimizat și algoritmi avansați de acces la date.
* Suport ORM. dotConnect pentru PostgreSQL oferă suport îmbunătățit ORM cu un designer vizual pachet pentru modelele ORM - Entitate Developer. Acesta vă oferă suport avansat pentru Model Prima și baza de date-În primul rând abordările de proiectare și T4 flexibil-șablon pe bază de cod de generare pentru modelul. dotConnect pentru PostgreSQL
sprijină v1 Entity Framework - v6.1, NHibernate, și LinqConnect (cunoscut anterior ca LINQ la PostgreSQL) - propria soluție ORM Devart, a strâns compatibil cu Microsoft LINQ la SQL. dotConnect pentru PostgreSQL suportă entitate Spatials cadru, primul cod, primul cod migrații.
* Workflow Foundation Support. Oferă suport pentru PostgreSQL Workflow Instanță Store și flux de lucru
Urmărirea.
* Suport BIS. dotConnect pentru PostgreSQL suportă de raportare și Analytics servicii și oferă componente sursa și destinația fluxului de date pentru servicii de integrare
* Suport pentru ASP.NET identitate 1 și 2

Requirements: .NET Framework 2.0, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 4.6, 4.7 installed

What's new in this version: *SSH connections are supported *SSL is supported in .NET Standard 2.0 provider assemblies *The PgSqlDependency class is supported in the .NET Standard 1.3 version of provider assemblies *The Unknown value is added to the Severity enum *Entity Framework Core 2.1 and 2.1.1 supported

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested dotConnect for PostgreSQL on 4 Dec 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
dotConnect for PostgreSQL Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review