Advanced USB Port Monitor 2.7.1.629

Advanced USB Port Monitor 2.7.1.629

Developer's description
Published by AGG Software on 29 Jun 2017
 • Size

  4.47 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $59.95 Buy full version
 • Updated

  29 Jun 2017
 • Downloads

  2,296 (1 last week)

"Dispozitive USB: analiza și depanare"

Avansat USB Port Monitor este un autobuz USB, USB dispozitiv și Protocol Analyzer. Avansat USB Port Monitor pachete funcționalitatea robustă pentru a captura, vizualizare și procesul de trafic USB. Acesta oferă vizualizare sofisticat și inteligent pentru căutarea precis și eficient depanare și testa înaltă (480Mbps), Full (12Mbps) și Low (1.5Mbps) dispozitive de viteză USB și software-ul.

  Designul avansat USB Port Monitor permite utilizatorilor să-l folosească cu orice dispozitiv USB, se extinde dincolo de mediul de laborator pentru stațiile de lucru personale ale dezvoltatorilor USB și utilizatorii avansați de dispozitive USB. Cei mai mulți utilizatori - dezvoltatorii de hardware și software USB, utilizatorii avansați - va aprecia valoarea și beneficiul de a avea un monitor USB personal și instrument de analizor pentru a se potrivi nevoilor lor individuale.

  Avansat USB Port Monitor poate fi folosit ca un "sniffer" și nu afectează traficul între gazdă și dispozitivul sau software și gazdă.

  Software-ul Avansat USB Port Monitor vă permite să afișați pachetele trimise, decodeze descriptorii, detecta erori în periferice sau conducătorii auto, și măsura de dispozitiv și de performanță șofer. La captarea pachetele, afișajul statistice în timp real vă permite să verificați starea de autobuz, chiar înainte de a vă uita la pachetele care au fost citite. Acestea sunt afișate într-o listă cronologică, împreună cu adresa periferic și numărul final. Pentru a face mai ușor pentru a identifica pachetele care vă interesează, software-ul oferă de filtrare și de pachete de funcții de coduri de culoare. Acesta oferă, de asemenea, utilizatorul
alegerea de mai multe niveluri de detaliu. Informațiile preluate din trafic conține referiri la specificațiile USB.

Descărcați versiune de încercare gratuită acum!

Requirements: Windows 2000 and above, USB port

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Advanced USB Port Monitor on 29 Jun 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Advanced USB Port Monitor Antivirus Report

Email me updates

You need to log in before you can access this feature.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review