COM Port Data Emulator 2.7.4.303

COM Port Data Emulator 2.7.4.303

Developer's description
Published by AGG Software on 4 Mar 2020
 • Size

  1.88 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0.00
 • Updated

  4 Mar 2020
 • Downloads

  1,894 (7 last week)

"Ușor și fără bătăi de cap COM emulare de date de port"

Dacă sunteți un dezvoltator de software sau un inginer hardware, s-ar putea confrunta cu multe situații când aveți nevoie de informații cu privire la capacitatea de porturi de comunicare pe un sistem tipic de utilizator final pentru a gestiona fluxurile mari de date. Dacă în căutarea pentru o testare și analiză portul COM instrument de încredere, nu căutați mai departe COM Port de date Emulator!

Acest instrument compact a fost creat pentru emularea un dispozitiv COM sau Ethernet, generând un flux de intensitate reglabilă, ambalaj-l în pachete de date (RS232, TCP / IP sau UDP) și trimiterea la un anumit port serial (COM). Datele de testare pot fi generate sau citite din fișiere binare sau text și trimisă la portul sau în mod repetat pe baza ad-hoc la întâmplare. Software-ul suportă de control al fluxului de COM și porturi RS232, full duplex și este capabil să funcționeze atât ca un client și un server de peste TCP / IP. Mecanismul de logare încorporat permite utilizatorilor să analizeze activitatea porturi seriale și răspunsurile lor la fluxul de date sunt trimise. Puteți verifica, de asemenea, starea de linie și urme de erori de comunicare pe drum. COM Port de date Emulator dispune de o mare flexibilitate și permite utilizatorilor să testeze aplicațiile lor cu diferite rate de transfer (până la 115,200), biți de date, biții de stop, tipuri de paritate, flux moduri de control și alte opțiuni.

Aplicația poate fi folosit pentru orice tip de echipament care funcționează de peste RS232 / RS485 / RS422 interfețe â ???? dispozitive de măsurare și monitorizare, controlere industriale, posturi de radio, precum și o serie de alte dispozitive, inclusiv alte calculatoare prin cabluri z-modem.

Pe scurt, acest program este un instrument unic, care va fi un mare atu în arsenalul de orice dezvoltator serios de lucru cu interfețe COM și Ethernet. Mare funcționalitate, flexibilitate impresionantă și accesibilitatea sunt caracteristicile cheie ale acestui software excelent. Dacă doriți să vă asigurați că produsul dvs. va funcționa exact așa cum doriți să și păstreze clienții fericiți, încercați să COM port de date Emulator â ???? Ita ???? mare valoare sa pentru bani și un mare consilier în nevoile tale de dezvoltare!

Requirements: One or more serial ports

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested COM Port Data Emulator on 4 Mar 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
COM Port Data Emulator Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (4 votes)
Medium
Your rating
Your review