Docklight RS232 Terminal - RS232 Monitor 2.4.5

Docklight RS232 Terminal - RS232 Monitor 2.4.5

Developer's description
Published by Flachmann und Heggelbacher GmbH & Co. KG on 25 Apr 2022

"RS232 Terminal / RS232 Monitor"

Docklight este un instrument de testare, analiză și simulare pentru protocoale de comunicație serială (RS232, RS485 / 422 și altele). Acesta vă permite să monitorizeze comunicarea între două dispozitive seriale sau pentru a testa comunicarea serială a unui singur dispozitiv. Docklight este ușor de utilizat și rulează pe aproape orice PC standard folosind Windows 10/8/7 / Vista / XP. Funcții cheie includ:
  * Simularea protocoalele seriale - Docklight pot trimite secvențe definite de utilizator în conformitate cu protocolul utilizat și poate reacționa la secvențele de intrare. Acest lucru face posibil pentru a simula comportamentul unui dispozitiv de comunicație serială, care este deosebit de util pentru a genera condiții de testare, care sunt greu de reprodus cu dispozitivul original (de exemplu, condițiile de problemă).
  * Date RS232 Logging - Toate datele seriale de comunicație poate fi conectat cu ajutorul a două formate de fișiere diferite: folosiți formatul text simplu pentru logare rapidă și depozitarea unor cantități uriașe de date. Sau de a crea un fișier HTML cu text stil care vă permite să distinge cu ușurință între datele de intrare și de ieșire sau informații suplimentare.
  * Detectarea secvente specifice de date - În multe cazuri de testare va trebui să verificați pentru o secvență specifică în date RS232, care indică o condiție problemă. Docklight gestionează o listă a unor astfel de secvențe de date pentru tine și este capabil de a efectua acțiuni definite de utilizator după detectarea unei secvențe, de exemplu, luând un instantaneu al tuturor datelor de comunicare, înainte și după mesajul de eroare a fost primit.
  * Ca răspuns la datele de intrare - Docklight vă permite să specificați răspunsuri definite de utilizator la diferitele secvențe de comunicare primite. Acest lucru vă permite să construiască un simulator de bază pentru dispozitivul serial în câteva minute. Acesta poate ajuta, de asemenea, să traseze o anumită eroare prin trimiterea unei comenzi de diagnosticare, după ce a primit mesajul de eroare.
  * Docklight a fost testat cu succes cu mai multe convertoare populare USB-RS232, software-ul virtual de modem nul, și multe alte instrumente de dezvoltare integrate care apar ca un port virtual COM.

Requirements: COM port(s) available

What's new in this version: I/O error improvements, usbser.sys timing, cosmetics

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Docklight RS232 Terminal - RS232 Monitor on 25 Apr 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Docklight RS232 Terminal - RS232 Monitor Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review