Devart T4 Editor for Visual Studio 2008 1.00

Devart T4 Editor for Visual Studio 2008 1.00

Developer's description
Published by Devart on 14 Sep 2017
  • Size

    0.78 MB
  • License

    Freeware
  • OS

    Windows
  • Price

    $0
  • Updated

    14 Sep 2017
  • Downloads

    116 (2 last week)

"Complement puternic VS pentru editarea șabloanelor T4"

Devart T4 Editor este un puternic supliment pentru Visual Studio 2008 pentru editarea șabloanelor T4 cu evidențierea sintaxei, intellisense, conturarea codurilor și toate caracteristicile suplimentului de editor de text de primă clasă pentru Visual Studio. Oferă performanțe foarte ridicate și face crearea șabloanelor T4 mai ușoare și mai rapide.

Caracteristici cheie

* Intellisense
Editorul Devart T4 oferă un nivel complet de inteligență, incluzând toate funcțiile de Visual Studio C # și Visual Basic intellisense - semne de instrumente, informații despre parametri, completare de cod și, în plus, acceptă o listă de completare pentru directivele de șabloane. Editorul T4 intellisense listează toate clasele și membrii C # disponibili, chiar și cei incluși în fișierele de șabloane incluse și în ansamblurile de referințe.

* Evidențierea sintaxei
Editorul Devart T4 evidențiază directivele de șabloane, codul C # și codul Visual Basic. Puteți distinge ușor textul de apelurile funcționale. Fonturile și culorile pentru șabloane pot fi personalizate ca în orice editor de cod Visual Studio.

* Mergi la
Editorul Devart T4 vă permite să navigați la definiții și declarații ale obiectelor și membrilor dacă sunt prezenți în fișierul șablon sau în fișierele incluse.

* Include
Editorul Devart T4 acceptă șabloane cu mai multe niveluri, inclusiv. Toate clasele din șabloane incluse sunt disponibile în intellisense și puteți naviga la ele cu comenzile de meniu Go To.

* Contur
Editorul Devart T4 acceptă funcția de pliere rapidă și comodă a codului. Puteți ascunde sau afișa blocuri de control T4, ceea ce simplifică înțelegerea și editarea șablonelor.

* Personalizare editor
Puteți activa sau dezactiva inteligența, înfășurarea cuvintelor, spațiul în alb virtual, numerele de linie, etc. Fonturile și culorile pentru evidențierea sintaxelor pot fi, de asemenea, schimbate.

* Indentare
Editorul Devart T4 oferă indentare personalizabilă și inteligentă. Nu trebuie să adăugați spații sau caractere file manual.

* Formatare cod
Editorul Devart T4 vă permite să formatați șabloane automat.


Extensie Visual Studio 2010: http://www.devart.com/T4-Editor/devart.t4editor.vsvsix

Requirements: Visual Studio 2008

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Devart T4 Editor for Visual Studio 2008 on 15 Sep 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Devart T4 Editor for Visual Studio 2008 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (2 votes)
Bad
Your rating
Your review