Snip-It Pro, A Code Snippet Organization Tool 2.5.1

Snip-It Pro, A Code Snippet Organization Tool 2.5.1

Developer's description
Published by mtelligent Solutions llc on 22 Dec 2013

"Cod Salvați Fragmentele, intrarile de la tastatura și Ora"

Fragmentele salva, intrarile de la tastatura și timp cu Foarfecă-It Pro, organizatorul biblioteca de coduri proiectat pentru a face dezvoltatorilor, designerilor și profesioniștii de baze de date mai productive. Pune întrebările dumneavoastră preferate, funcțiile JavaScript, clase helper, hacks CSS, expresii regulate, argumente de linie de comandă, blocuri de HTML și alte cod utile veți găsi online, într-un singur loc ... Foarfecă-It Pro are două ferestre: Bara de instrumente fragment, care docuri la partea laterală a ecranului, permițându-vă să drag and drop fragmente de la aproape orice aplicație, iar fragmentul explorator care a folosit pentru a edita detaliile fragment cu sintaxa iluminată și suport de imprimare .. . Foarfecă-It Pro vă permite să stocați fragmente de oriunde. Pune-le pe o partajare de rețea și întreaga echipă poate utiliza aceste colectii fragment ... De import și export și fragmente trimite colecții de fragmente ca un singur fișier ... Economisiți timp folosind fragmente de cod templated. Această caracteristică vă permite să definiți substituenți în fragmente dvs., care pot fi ușor înlocuite înainte de utilizare ... Salvați intrarile de la tastatura cu suport global cheie fierbinte. Aveți posibilitatea să atribuiți fragmente frecvent folosit o cheie fierbinte la nivel mondial, care va insera fragmentul dvs. în orice aplicație ... Utilizare fragment cu comentarii automate Track. Această caracteristică poate adăuga în mod automat comentarii în toate limbile acceptate de mai sus fragmentul dvs. care indică un ID unic căutate, un url de referință, utilizatorul curent și data a fost folosit un fragment. Când copiați fragmente de pe Web, Foarfecă-It Pro piste URL-ul de unde a venit de la ... Foarfecă-It Pro este integrat cu Snipplr, o comunitate online pentru schimbul de fragmente de cod. Cu Foarfecă-It Pro puteți vedea fragmente preferate, precum și să publice fragmente direct la Snipplr ... Foarfecă-It Pro monitorizează clipboard ferestre ... Căutare biblioteca dvs. fragmentul folosind construit în caracteristica de căutare ... Foarfecă-It Pro suportă sintaxa highlihting pentru mai multe limbi, inclusiv: ASP, C #, C + +, C, CSS, lot, HTML, Java, JavaScript, JSP, Perl, PHP, Pascal, Python, SQL, VB, VB.Net, VB Script și mai mult ... Fiți mai productiv cu Foarfecă-It Pro.

Requirements: .Net 2.0 or higher. Supports both 32 and 64 bit versions of Windows

What's new in this version: Snip-It Pro 2.5.1 adds a few usability features including the ability to set a default snippet category, right click context menus for all text fields, and a combo box title bar to make it easier to create multiple snippets.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Snip-It Pro, A Code Snippet Organization Tool on 22 Dec 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Snip-It Pro, A Code Snippet Organization Tool Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (5 votes)
Poor
Your rating
Your review