Setup Factory Install Maker 8.2.1.0

Setup Factory Install Maker 8.2.1.0

Developer's description
Published by Indigo Rose Software on 4 Dec 2009

"Fabrica de instalare producator de software-ul de instalare"

Fabrica de configurare este premiat de instalare al producatorului de software, care este de încredere de mii de dezvoltatori de software pentru a crea programe de încredere de software de instalare. Acest software de instalare Windows face uşor de a crea un pachet de instalare setup.exe care se poate instala si dezinstala software fiabil. Comparaţi-l la produse competitive, cum ar fi Installshield şi a vedea cum acest filtru de instalare avansat face software-ul de instalare rapidă, uşoară şi de încredere. Descarca Fabrica de instalare de azi!Prin asocierea un aspect vizual de fişiere software-ul dvs. şi foldere, cu o interfaţă point-and-click, întregul proces devine complet logic şi absolut nedureros. Ce e mai mult, Fabrica de instalare creează un design compact, cu un singur fişier setup.exe, care ruleaza pe orice versiune de Windows de la 95 la Windows 7 (şi dincolo de aceasta!), Şi este perfect pentru distribuirea de descărcări de pe Web, o cheie de memorie USB, CD-ROM, DVD -ROM-ul şi LAN.Cu fabrica de instalare 8, vă trageţi şi să plasaţi fişierele pe fereastra de proiect, şi faceţi clic pe butonul de publicare. Asta e tot. Este foarte simplu. Veţi fi de până şi să fie difuzate în câteva minute. Expertul de proiect poate să meargă chiar te prin ea. Fie că doriţi să creaţi shortcut pe desktop şi meniul Start, sau configuraţi un program de dezinstalare, în panoul de control Adaugă / Remove Programs panou, totul e doar câteva clicuri distanţă. Acelaşi lucru este valabil şi pentru adăugarea, în module de rulare de la terţi, cu suport pentru Visual Basic,. NET şi mai mult.Când doriţi final la putere şi flexibilitate, puteţi apela la motorul de scriptare toate nou-descoperit, în Fabrica de instalare 8. Acest lucru uşor de înţeles caracteristicile de limbă totul de la bucle şi de condiţiile de funcţii, variabile şi matrice. Este dotat cu sute de funcţii pentru a se ocupa de tot, de la editare de text fişier la modificările de registry de sistem. Puteţi executa programe, suna funcţiilor DLL, manipula procesele de siruri de caractere, enumera, de a interacţiona cu script-uri web şi multe altele. Acest premiu câştigătoare filtru de instalare este mai puţin costisitoare decât Installshield, dar ambalate cu caracteristici.

Requirements: 512 MB RAM, Windows 7, Vista, XP and others

What's new in this version: Setup Factory 8 is a major new release of Indigo Rose's popular install maker software development tool for creating setup.exe software installers for Windows applications. Includes many new advanced installer features for easily making setup wizards and install programs.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Setup Factory Install Maker on 27 Apr 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Setup Factory Install Maker Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (4 votes)
Medium
Your rating
Your review