InstallAware Developer for Windows Installer 16

InstallAware Developer for Windows Installer 16

Developer's description
Published by InstallAware Software on 26 Jun 2013

"Windows Installer MSIcode Scripting"

Exclusiv! Expertul de instalare simplificat bazat pe Windows Dezvoltare MSI Installer
MSIcode puternic InstallAware lui simplifică dezvoltarea de configurare prin gestionarea în mod transparent toate condițiile dumneavoastră de Windows Installer, secvente de instalare și parametrii folosind un limbaj de configurare concis și lizibil. Drop-în acțiuni de instalare sunt configurate cu ajutorul dialogurilor, fără a necesita cunostinte de programare. MSIcode construiește un pachet de bază de date Windows Installer standard, care sprijină pe deplin publicitate, install-la-cerere, instalare crescute privilegiu, și elasticitate.

Exclusiv! Oglindă Cod și dezvoltare Visual
Instrumente de dezvoltare avansate InstallAware includ vrăjitori, template-uri, editare drag-and-drop, și sarcina rafinat vedere, cu avantajul suplimentar de generare MSIcode imediat. Începe un proiect în câteva secunde cu instrumente vizuale, apoi trece la Codul View pentru a adăuga logică de ramificare, variabile, și opțiuni de configurare avansate. Spre deosebire de scenariul izolat InstallShield și medii vizuale, atunci când modificarea setărilor într-o singură vedere, celelalte schimbari vedere instantaneu.

Exclusiv! One-Click preinstalează Tehnologie
Implementa module și runtime tehnologii, cum ar fi Microsoft SQL Express 2008 R2, de la setup-ul într-un singur pas. Orice preinstalează legate sunt adăugate la proiectul dvs. în mod automat. Plus, ramurile secventa preinstala de platformă.

Exclusiv! Compresie Multi-Core
InstallAware utilizează toate nuclee de procesor disponibile în timpul procesului de construcție pentru a reduce construi ori. Aveți mai târziu în hardware - ce lasa software-ul vă țineți în jos? Construiți de două ori la fel de repede cu un procesor dual core, și de patru ori mai rapid, cu un procesor quad core. Extinderea la mai multe nuclee efort și în mod automat.

Exclusiv! Compresie superioară
Reduce dimensiunea de setările și a pachetelor de download de până la 5x cu algoritmul de compresie LZMA și BCJ2 compresie pre-procesoare. Numai InstallAware oferă compresie avansată pentru setari Windows Installer.

Requirements: 32 MB RAM.

What's new in this version: Installation Wizard Updates: Built from the Ground Up in Unicode, Native Engine 3.0; InstallAware Outpaces InstallShield in Release Cycle by Three Versions.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested InstallAware Developer for Windows Installer on 26 Jun 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
InstallAware Developer for Windows Installer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review