QPack - Application Lifecycle Management 5.3.0

QPack - Application Lifecycle Management 5.3.0

Developer's description
Published by Orcanos Ltd. on 31 Dec 2017
 • Size

  203.57 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0.00
 • Updated

  31 Dec 2017
 • Downloads

  85 (1 last week)

"Managementul ciclului de viață al aplicațiilor QPack"

QPack by Orcanos - soluția principală pentru Management Lifecycle Application - ALM 2.0 - Solutii software Cerințe - pentru dezvoltarea de software și pentru dezvoltarea dispozitivelor medicale, testare software medicală, validare software software dispozitive medicale. Soluție completă și structurată sau un proiect software, de la definirea cerințelor, prin proiectare și specificații până la livrarea clienților - soluția completă de aplicare a ciclului de viață a aplicațiilor. QPack este o soluție end-to-end pentru Management Lifecycle Management, care conține toate modulele ciclului de viață de dezvoltare, cum ar fi cerințele pieței, specificațiile sistemului, dezvoltarea, testarea și livrarea. QPack ALM sprijină echipa de marketing, arhitecții de sistem, dezvoltatorii și testerii oferind fiecărei echipe instrumente profesionale adecvate nevoilor și metodologiilor sale specifice. QPack este rentabil, ușor de utilizat și necesită întreținere foarte mică. Prin utilizarea instrumentului de definire a cerințelor și a managerului de eliberare, soluția QPack ALM face posibilă determinarea fezabilității precise a noilor funcționalități și a vedea impactul modificărilor, luând în considerare restricțiile de timp ale lansării pe piață. Soluția de gestionare a ciclului de viață a aplicației QPack pentru dispozitivul medical oferă un depozit unic de gestionare a datelor pentru dezvoltarea dispozitivelor medicale, oferind instrumente profesionale de ALM pentru toate părțile implicate în dezvoltarea de software pentru dispozitivele medicale, inclusiv cerințele pieței (MRS), cerințele produsului (PRS), gestionarea riscurilor instrument conform standardului FMEA și validare și verificare. QPack pentru dezvoltarea de software pentru dispozitive medicale acceptă respectarea reglementărilor FDA, oferind clientului o soluție end-to-end pentru procesul de dezvoltare a dispozitivelor medicale. Dezvoltarea de software pentru dispozitive medicale QPack oferă modulele următoare: Managementul cerințelor pieței (MRS) Managementul cerințelor produselor Înregistrări și semnături electronice Controlul documentelor Urmărirea auditului Trasabilitate completă Validare și multe altele.

Requirements: Window OS.

What's new in this version: Improve test management capabilities Improve traceabilty matrix for requirements management Integration with MS-Word Add Mandatory fields

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested QPack - Application Lifecycle Management on 31 Dec 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
QPack - Application Lifecycle Management Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review