Software Defender 2.1

Developer's description
Published by AnyWidget LLC on 19 Dec 2016
 • Size

  3.54 MB
 • License

  Commercial
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.97 Buy full version
 • Updated

  19 Dec 2016
 • Downloads

  436 (1 last week)

"Software si servicii de activare de produse digitale"

Software-ul și service de activare de produse digitale. Opreste pirateria produselor tale. Dacă aveți posibilitatea să punct și faceți clic, atunci aveți ceea ce este nevoie pentru a opri pirati de la extragerea tu off și de a profita de produse digitale, interzic refunders obișnuită de la obtinerea ei pentru gratuit, și pentru a preveni produsele dvs. de a fi copiate fără ai fi plătit.

Puternic panou de control web-based, cu grafice atrăgătoare pentru ochi pentru a vă ajuta să vedeți ce se întâmplă. Fiecare aspect de utilizare a produsului (și abuz), este prezentat în format ușor de înțeles.

Înveliș mici și sigure cu configurarea automată a rețelei. 44 piei inclus. Nici o programare este necesară pentru a proteja produsul digital cu Software Defender, procesul de protecție în sine este mai puțin decât un minut. Întregul sistem conceput pentru a fi ușor de utilizat pentru toată lumea încă suficient de puternic pentru a acoperi orice posibile scenarii de utilizare și condiții de licențiere.

Management client ține evidența tuturor clienților dumneavoastră. Suporta abonamente de e-mail de la terți, precum și diverse notificări pentru dumneavoastră și clienții dumneavoastră. Blocarea automată a contravenienților de licență în conformitate cu termenii acordului de licență.

Suport de modele diferite de licență. Cu Software-ul Defender vă puteți crea modele diferite de licență pentru produsele: licențe "obișnuite", chei proces limitat de numărul de execuții sau zile și licențe "pachet de produse". Acestea pot fi foarte util dacă adăugați alte produse la fel de bonusuri, dar totuși doriți să fie în controlul a ceea ce se întâmplă.

Integrarea cu procesoare de plată. Indiferent care plata procesor pe care îl utilizați, PayPal, ClickBank, 2Checkout sau orice alt, Software-ul Defender va lucra cu ea.

Compatibil cu Windows Vista. Defender Software-ul este compatibil cu Windows Vista, inclusiv suport de stiluri vizuale și User Account Control (UAC).

Requirements: Nothing special

What's new in this version: *) Locks any digital products: applications, PDF files, etc *) Works with CDs and DVDs *) Web control panel which allows you to handle customers and track their activations *) Powerful reporting with nice charts showing every aspect of your product use (and misuse) *) Small and secure wrapper

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Software Defender on 19 Dec 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Software Defender Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (1 votes)
Good
Your rating
Your review