Basics for Visual Basic 1.00.30

Basics for Visual Basic 1.00.30

Developer's description
Published by M8 Software (UK) on 3 Dec 2018

"Funcții pic de manipulare pentru Visual Basic."

Elementele de bază pentru VB este un set de coarde și de manipulare pic funcții binare pentru VB5 / VB6. Acesta conține echivalentul a serii MKI $ CVI DOS de bază pentru a crea siruri de caractere binare, plus funcții pentru a verifica sau pentru a seta biți, pentru a verifica sau câmpuri de biți stabilite și pentru a verifica sau pentru a seta steaguri. Există, de asemenea, funcționează pentru a reveni la valorile nesemnate de VB întreg și întregi lungi și funcții pentru a afișa byte, întreg sau variabile lungi ca un șir de unu și zero.

Demo-ul este un program compilat care demonstrează unele dintre funcțiile din Basics.bas. Deși scopul său principal este, în mod evident, pentru a ajuta vinde Basics.bas, ea este, de asemenea, un program de util în dreptul său propriu. Puteți introduce un număr, ca a semnat, ca fara semn, ca hex sau prin stabilirea de biți sau de stabilirea steaguri. Orice ai introduce, actualizarea alte reprezentări - inclusiv orice domeniu pic desemnat. Se poate, prin urmare, să fie un instrument util nu numai pentru depanare, dar, de asemenea, pentru predare.

Requirements: -

What's new in this version: Minor update

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Basics for Visual Basic on 3 Dec 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Basics for Visual Basic Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (3 votes)
Very good
Your rating
Your review