Basics for Visual Basic 1.00.29

Basics for Visual Basic 1.00.29

Developer's description
Published by M8 Software (UK) on 16 May 2018

"Funcții pic de manipulare pentru Visual Basic."

Elementele de bază pentru VB este un set de coarde și de manipulare pic funcții binare pentru VB5 / VB6. Acesta conține echivalentul a serii MKI $ CVI DOS de bază pentru a crea siruri de caractere binare, plus funcții pentru a verifica sau pentru a seta biți, pentru a verifica sau câmpuri de biți stabilite și pentru a verifica sau pentru a seta steaguri. Există, de asemenea, funcționează pentru a reveni la valorile nesemnate de VB întreg și întregi lungi și funcții pentru a afișa byte, întreg sau variabile lungi ca un șir de unu și zero.

Demo-ul este un program compilat care demonstrează unele dintre funcțiile din Basics.bas. Deși scopul său principal este, în mod evident, pentru a ajuta vinde Basics.bas, ea este, de asemenea, un program de util în dreptul său propriu. Puteți introduce un număr, ca a semnat, ca fara semn, ca hex sau prin stabilirea de biți sau de stabilirea steaguri. Orice ai introduce, actualizarea alte reprezentări - inclusiv orice domeniu pic desemnat. Se poate, prin urmare, să fie un instrument util nu numai pentru depanare, dar, de asemenea, pentru predare.

Requirements: -

What's new in this version: Minor update

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Basics for Visual Basic on 16 May 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Basics for Visual Basic Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (3 votes)
Very good
Your rating
Your review