Qt 5.9.8 LTS/5.14.0

Developer's description
Published by Trolltech on 12 Dec 2019
 • Size

  439.72 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Linux
 • Updated

  12 Dec 2019
 • Downloads

  4,515 (3 last week)

"Un cadru de aplicare cross-platform."

Qt este cadrul de dezvoltare software de la inginerii din peste 70 de țări din întreaga lume pentru crearea, construirea și implementarea a milioane de dispozitive și aplicații integrate conectate. Ei au ales Qt deoarece este intuitiv, cross-platform și economisește timp. Când dezvoltați cu Qt, creați mai mult, codați mai puțin și deplasați-vă peste tot - Și înainte de restul.

De la casa ta inteligentă la mașina pe care o conduci și la dispozitivele pe care le folosești la locul de muncă, Qt este acolo.

Tot ce iti place despre Qt tocmai sa imbunatatit cu Qt 5.8 â ???? Cadrul de dezvoltare software care vă permite să creați experiențele utilizatorilor pe care le merită produsele și clienții dvs. necesită. Lucrăm întotdeauna la îmbunătățirea bibliotecilor și instrumentelor Qtâ € ™ s cross-platform, asigurându-vă că acestea continuă să vă accelereze dezvoltarea și vă permit să aduceți produse uimitoare la viață pe orice sistem de operare și orice dispozitiv â ?? Indiferent de dimensiune. Qt 5.8 vă ajută să vă optimizați performanța și să reduceți amprenta dvs. pentru a vă conecta la Internet, să creați dispozitive cu mai multe procese și să integrați cu ușurință mașinile de stat în orice aplicație Qt. Nu este atât de mult de spus despre Qt 5.8 â ???? Aici sunt câteva dintre actualizările noastre preferate.

Qt este pierderea in greutate

Extinzând o greutate în exces, Qt Lite conține un set cuprinzător de instrumente care extinde cadrul Qt și îmbunătățește viteza și performanța, făcând mai ușor să lucreze cu Qt decât oricând. Utilizatorii își pot reduce amprenta de memorie cu până la 60% și optimizează performanța și timpul de încărcare cu un nou sistem de configurare, care vă permite să alegeți și să alegeți exact caracteristicile de care aveți nevoie pentru proiectul IoT sau embedded. Cu Qt Lite, am extins baza de instalare a dispozitivelor Qt, luând Qt și în dispozitive de uzură și alte dispozitive IoT de nivel inferior. Printre caracteristicile cheie se numără:
- Pornire rapidă
- amprenta de memorie redusă
- noul sistem de configurare
- Un nou instrument de configurare grafică
- Flux de lucru flexibil pentru dezvoltatori
- Nu există o cerință OpenGL
- Sprijin hardware extins

Qt Lite face posibilă crearea unei versiuni personalizate a Qt, care este mai mică, mai rapidă și mai sigură și simplifică utilizarea caracteristicilor Configurabilitate.

Cu Qt 5.8 am lansat Qt Wayland Compositor API, care vă permite să vă creați propriul compozitor Wayland. Vă oferim toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea un compozitor într-un mod simplu. Puteți defini cu ușurință UI și UX ale compozitorului dvs. cu puterea și simplitatea QML. Dacă încă mai aveți nevoie sau doriți să utilizați C ++, asta este posibil. Există, de asemenea, multe alte beneficii de utilizare a Qt Wayland Compositor API:
- Crearea dispozitivelor cu mai multe ecrane este simplă
- API de nivel ridicat de abstractizare înseamnă mai puține linii de cod pentru testarea și depanarea
- Sprijin pentru scrierea cu ușurință a propriilor extensii Wayland - Permiterea unei comunicări ușoare între clienți și compozitor. De exemplu. Ați putea scrie o extensie de protocol pentru a spune clienților să treacă la modul de noapte.
- Suport încorporat pentru mai multe extensii de shell, incluzând shell-ul XDG, aplicația WL Shell și IVI care permite conectarea la clienți utilizând oricare dintre aceste extensii.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Qt on 12 Dec 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Qt Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (7 votes)
Medium
Your rating
Your review