VS.NETcodePrint 2008 10.0.21

Developer's description
Published by StarPrint Limited on 4 Nov 2013

"Tipăriți codul sursă al aplicației VS.NET în culori"

Acest add-in la Microsoft Visual Studio.NET 2008 supliment care economisește dezvoltarea sistemului și întreținere timp și bani, permițându-vă să produceți tipăriri profesionale de stil ale codului sursă Visual Basic.NET, C # și ASP.NET. Acest supliment va funcționa, de asemenea, cu Visual Studio .NET 2005, atât timp cât sunt instalate pe aparat ca VS.NET 2008. Puteți previzualiza imprimările înainte de a imprima și exporta în formatele RTF și PDF.

Puteți tipări, previzualiza și exporta o soluție completă, proiecte selectate, elemente de proiect, spații de nume, clase, module și proceduri. Ecranele de previzualizare WYSIWYG ale programului vă permit să priviți codul sursă formatat, cu zoom nelimitat, miniaturi cu mai multe pagini și pagini cot la cot.

VS.NETcodePrint permite utilizatorilor să personalizeze atributele și culorile fontului pentru comentarii, identificatori, cuvinte cheie, numere de linie, șiruri, titluri de procedură, tabel de conținut și anteturi de pagină / subsoluri. Această codare a culorilor, combinată cu numerotarea liniilor de codare sursă și desenele de linii care arată clar construcțiile de declarații ale limbii (DO ... LOOP), fac mai rapid și mai ușor pentru dezvoltatorii de software să scrie și să întrețină programele Visual Basic.NET. Ieșirea este potrivită și pentru inspecțiile codului.

Utilizatorii au control total asupra aspectului paginii, inclusiv sursa de hârtie, orientarea, marginile, marginile, anteturile și subsolurile. Puteți chiar să imprimați în mai multe coloane.

Programatorii contractuali pot reduce costurile de întreținere ale clienților prin utilizarea acestor tipărituri mai informative și pot reduce timpul de dezactivare al clienților, fiind mai rapide atunci când răspund la apeluri de servicii. Companiile cu personal de programare internă pot economisi timp de pregătire, deoarece tipărirea ușor de citit face mai ușor să obțină rapid un programator de întreținere nou. Pregătirea încrucișată devine mai simplă și mai puțin costisitoare, iar comunicările dintre programatori și analiștii de sistem sunt facilitate.

Requirements: Visual Studio.NET

What's new in this version: Incorporates the latest print/preview software controls

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested VS.NETcodePrint 2008 on 4 Nov 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
VS.NETcodePrint 2008 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review