net lifecycle 2015

Developer's description
Published by spicesnetsuite on 6 Apr 2015

"tamper de apărare, creșterea NET security code"

.Net Net Cycle Lifecycle Suite oferă o gamă largă de instrumente de dezvoltare NET pentru a proteja, obfusca, tamper de apărare, creșterea securității și productivității codului .NET, siguranța datelor, recuperarea, optimizarea, explorarea, navigarea și analiza software-ului .NET.
un set de .NET cod de securitate și cod de protecție, instrumente software de gestionare a ciclului de viață pentru dezvoltatori NET, inclusiv .Net obfuscation, instrumente de apărare tamper, instrumente pentru a recupera codul sursă și converti binare la c # și VB.Net, servicii de documentare, analiză și modelare instrumente într-un mediu care oferă în mod constant noi posibilități.
Programarea în platforma Microsoft .NET Framework oferă orizonturi suplimentare în realizarea diferitelor idei cu un set extins de caracteristici.
Spices.Net - setul următor de generații de instrumente care ajută dezvoltatorii .NET să sporească securitatea, productivitatea și productivitatea, calitatea și eficiența software-ului .NET, care continuă să ofere o gamă largă de caracteristici pentru dezvoltatori și multe alte posibilități noi.
& Nbsp;
  • Updated

    6 Apr 2015
  • Downloads

    161 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan net lifecycle for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review