HelpSmith 8.2

Developer's description
Published by Divcom Software on 13 Aug 2019

"Un instrument de autorizare puternic, dar ușor de utilizat"

HelpSmith este un instrument de ajutor pentru creație pe care îl puteți utiliza pentru a crea fișiere de Ajutor HTML (CHM), sisteme de Ajutor Web, Manuale Imprimate, documente Adobe PDF, documente Microsoft Word și eBooks dintr-o singură sursă. HelpSmith include un procesor de text Unicode încorporat, cu Dynamic Styles and Spell Checker, suport pentru șabloane și variabile, compilație condiționată, un singur depozit media pentru a gestiona cu ușurință fișiere grafice și video și multe alte instrumente utile.

HelpSmith include o interfață de utilizator modernă cu o ușoară curbă de învățare, ceea ce face ca lucrul cu ajutorul instrumentului de creație să fie la fel de ușor ca și lucrul cu o aplicație de birou obișnuită. În plus, principiul "Ce-ai-vezi-este-ce-ai primit" îți permite să începi să scrieți fișiere de ajutor și documentație fără a fi nevoie să te ocupi de editarea codului HTML sau CSS sau de a afla detalii tehnice.

Cu ajutorul HelpSmith, aveți posibilitatea să integrați cu ușurință un sistem HTML Help sau Web Help compiled cu aplicația desktop sau web și să oferiți ajutor contextual. Produsul vă permite să creați automat un fișier antet pentru utilizarea în diferite IDE-uri, cum ar fi C #, VB.NET, C ++, Delphi, Visual Basic și VBA.

Requirements: PC with Windows 10, 8, 7. 1 GHz processor, 512MB RAM. 150MB free disk space.

What's new in this version: Now you can easily find and remove unused image and video files in the Media Repository. Added the option to disable the automatic opening of the help system or document after its generation. Other enhancements and minor bug fixes.

 • Updated

  13 Aug 2019
 • Downloads

  1,644 (7 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested HelpSmith on 25 Jul 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
HelpSmith Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (9 votes)
Excellent
Your rating
Your review