DBForms from MS Access to PHP + MySQL 3.1.6

DBForms from MS Access to PHP + MySQL 3.1.6

Developer's description
Published by DMSoft Technologies on 18 Apr 2014

"Converti forme de MS Access la WEB: PHP si MySQL"

DBForms de la MS Access la PHP + MySQL este o aplicație eficientă, care permite de a converti baze de date MS Access și forme MS Access la PHP pagini web în cazul în care sursa de date pentru pagini web este de tabele MySQL convertite de instrument. Instrumentul transformă, de asemenea, tabele MS Access la baza de date MySQL și MS Access interogări de opinii MySQL și sprijină SELECT conversie interogări. Acum puteți converti cu ușurință formele și toate controalele de formular la pagina Web, completarea câmpurilor de formular cu datele din câmpurile de tabele MySQL. În timpul poziția elementelor de conversie ", pallette culoare și tip domenii sunt convertite corect. Lista de control convertibile include etichete, imagini ar fi tipurile OLE, imagini ca elemente de formular, OptionGroup, TextBox, ListBox, ComboBox, CommandBox, linie, de control tabelar, subformulare.
Aveti posibilitatea de a plasa de forme de MS Access la pagina Web direct prin intermediul conexiunii FTP sau salva formularele într-un folder local la computer pentru încărcare viitor. De asemenea, există o posibilitatea de a salva date la script PHP sau la un fișier de imagine care vă permite să treci peste restricțiile privind accesul la baza de date MySQL în cazul în care orice.
INSERT, DELETE, înregistrări UPDATE funcție vă permite să gestioneze baze de date MySQL de-a lungul formularele de pe web. Una dintre cele mai importante caracteristici adăugată este de codificare personalizat PHP. Acum, puteți adăuga propriul cod de forme PHP și subformulare, cu ajutorul unui manager Biblioteca de acțiune, inclusiv funcții gata de utilizat.
DBForms de la MS Access la PHP + MySQL acceptă Unicode, care vă permite să obțineți de limbă simboluri speciale
afișat corect. Programul oferă utilizatorilor posibilitatea de a selecta un tip de tabel: MyISAM, HEAP, BDB sau ISAM. Software-ul efectuează de conversie de chei primare și indici. Suport sesiuni vă permite să salvați toate setările și să le restaurați ulterior. Puteți organiza locul de muncă aplicație utilizând modul Interactive (GUI), precum și locul de muncă prin linia de comandă. Cele mai complexe probleme de conversie sunt împărțite în părți ușor de gestionat, care face de lucru cu convertorul ușor. Toate documentele incluse.

Requirements: Access 2000/2003/2007/2010, PHP5 + MySQL 5, from 32 MB of RAM, PHP + MySQL + WEB server installed

What's new in this version: Access queries to MySQL views conversion. UPDATE DELETE INSERT functionality in WEB pages. Custom PHP Coding. Improved DataBase engine. Improved PHP engine. Bug with JOIN statement fixed.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DBForms from MS Access to PHP + MySQL on 27 Apr 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
DBForms from MS Access to PHP + MySQL Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (6 votes)
Poor
Your rating
Your review