AfterLogic WebMail Pro PHP 7.7.6

AfterLogic WebMail Pro PHP 7.7.6

Developer's description
Published by AfterLogic Corporation on 6 Dec 2017

"Foarte rapid PHP Webmail cu contacte, calendar"

Clasa premium Webmail front-end pentru serverul IMAP mail existent, scris în PHP. Interfață rapidă și curată, cu desktop-ul și aspectul mobil face ușor de a avea acces la e-mail, calendare, contacte, stocarea de fișiere și alte date.

Utilizatorii pot verifica și trimite e-mail, a se vedea email-uri organizate în fire, utilizați Primite, Trimise, Schițe și alte foldere, crea dosare noi, set filtre de e-mail, ciuruire semnături, identități și alte opțiuni.

E-mail compozitor suportă drag-n-drop a imaginilor și atașamente de pe desktop.

vizualizator de e-mail se afișează în mod corect și în siguranță mesaje HTML (blocarea JavaScript și imagini externe) și sprijină pe deplin charsets internaționale și UTF-8. Utilizatorii arabă și ebraică poate alege RTL (de la dreapta la stânga de redare). Atașamentele pot fi descărcate cu drag-n-drop, imagini și PDF-uri sunt previzualizate cu miniaturi. Utilizatorii pot deschide zip și winmail.dat atașamente, sau să descărcați toate fișierele atașate cu un singur clic.

Agendă cu Adrese se pot stoca date de contact și grupuri (db sau LDAP server local), și le expune ca server CardDAV pentru sincronizare mobil.

Modul calendar permite utilizatorilor să programeze evenimente și sincronizarea cu dispozitive mobile prin CalDAV.

iOS Profile suport permite setările CalDAV / CardDAV / IMAP să fie livrate automat la dreapta pe dispozitive precum iPhone și iPad.

Utilizatorii pot avea propriile lor setări, inclusiv formatul orei și limba de interfață (acceptă limba engleză și multe altele, ușor pentru a adăuga altele noi).

WebMail Pro suportă cotele de IMAP, mai multe conturi per utilizator (chiar și pe diferite servere de mail) și mai multe domenii. Baze de date backend este MySQL.

WebMail Pro este livrat cu codul sursă (de personalizare permis) și API-feature-bogat.

Interfața cu utilizatorul este construit cu șabloane de a face mai ușor de a dezvolta noi teme.

Panoul de administrare, programul de instalare web bazate pe web și integrare cPanel / Plesk / DirectAdmin / BitNami face ușor de instalat și de configurat WebMail Pro. Gata de utilizat de către furnizorii de servicii Internet și furnizorii de hosting.

Requirements: PHP 5.3 or higher

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AfterLogic WebMail Pro PHP on 7 Dec 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AfterLogic WebMail Pro PHP Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (6 votes)
Poor
Your rating
Your review