PG eLMS Pro Elearning Platform JUN.2010

PG eLMS Pro Elearning Platform JUN.2010

Developer's description
Published by Pilot Group Ltd on 14 Mar 2017
 • Size

  5.53 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Unix, Linux
 • Price

  $1199.00 Buy full version
 • Updated

  14 Mar 2017
 • Downloads

  370 (2 last week)

"Open source Learning Sistemul de Management"

Fie ca sunteti interesati de lansarea complex de afaceri de învățământ la distanță, pentru extinderea eficientă a colegiu, institut sau universitate, un e-Learning Sistem de Management ales greșit poate provoca greșit desigur materiale înțelegere, lipsa de elevi dorința de a studia sau de lipsa de interacțiune între un profesor și un elev.

Software-ul Open Source Elms Pro este un pachet complet care include tot ce ai nevoie pentru a lansa cu succes companie de e-learning. Acesta este conceput pentru toate formațiunile de educație: de la companii de training la distanță mică de până la colegii mari.

Sistemul este scris în PHP și se instalează pe serverul dvs. Web.
 Statisticile script complet personalizabil suporta interfata multi-lingual, bogate în conținut media, inclusiv SCORM v1.3, opțiuni de plată (5 tipuri de valută și 9 gateway-uri de plată), editor de golf, Catalogul de cursuri, manager de Certificat, de plată și de curs, IM, RSS alimentatoare, web bazate pe evenimente, pagini de informare.

Acestea și multe alte caracteristici vor face site-ul dvs. un loc final pentru învățământul la distanță. Nu vi se cere să aibă abilități de programare de mult, singura modalitate logică de gândire și abordare receptiv la dvs. viitorilor utilizatori.

Sistemul poate fi administrat de către o persoană cu un nivel minim de cunoștințe de programare - acest lucru este convenabil. Acest program poate satisface toate personalul și elevii dumneavoastră.

 Studii gratuite și demo-uri on-line sunt disponibile pentru evaluare înainte de cumpărare.

 Instalare gratuit, suport tehnic, documentația pentru dezvoltatori sunt disponibile. Face alegerea dvs. și lăsați-l să devină afacerea ta.

Requirements: PHP 4.0 or greater, MySQL 3.23.0 or greater

What's new in this version: bug fixing

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PG eLMS Pro Elearning Platform on 10 Apr 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PG eLMS Pro Elearning Platform Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (4 votes)
Bad
Your rating
Your review