Adobe Dreamweaver CC 2015.0 Build 7698

Adobe Dreamweaver CC 2015.0 Build 7698

Developer's description
Published by Macromedia on 18 Jun 2015
 • Size

  85.47 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.99
 • Updated

  18 Jun 2015
 • Downloads

  9,584 (1 last week)

"Web Design instrument"

Macromedia Dreamweaver oferă un instrument de productivitate a Visual Web aspect de pagină, de control al unui editor de text HTML, şi suport pentru Dynamic HTML într-un profesionist, uşor-de-utilizare pachet.

Dreamweaver poate fi utilizat fara probleme cu Macromedia Flash, Fireworks, şi directorul pentru dezvoltarea de conţinut web captivant. Dezvoltarea site-uri în echipă, separarea de conţinut de la proiectare cu template-uri XML şi de vis. Asiguraţi complexe site-uri la nivel schimbări rapid, cu o hartă site-ul, căutare la nivel mondial şi să înlocuiască, şi gestionarea legătură automată.

Aceasta ultima versiune include: textul Macromedia Flash si butoane, un debugger JavaScript, un Reporter: Site-ul pentru a identifica rapid şi repara erorile, şi more.This este o versiune de 30 de zile de încercare Dreamweaver.

Dreamweaver MX va sport un aspect imbunatatit, surse de spus, si va arata, de asemenea, de pe noua interfaţă, care este vizibilă atât în ​​Flash MX şi MX focuri de artificii .. Ca aceste aplicaţii, Dreamweaver va fi de andocare panouri, dar, de asemenea, va fi în măsură să ia aspectul său anterior de presă, versiunea.

Macromedia Dreamweaver va include, de asemenea, o caracteristică nouă, denumită panoul de fragmente care permite utilizatorilor să adauge cu uşurinţă bucăţi de HTML şi codul Javascript. Acesta va fi capabil să stocheze şi să tragă la orice bucata de cod - chiar şi pe partea de server cod - surse de spus.

CSS panoul Stiluri va arăta, de asemenea, îmbunătăţiri, cu foi de stil de design-timp pentru a face pagina de editare mai usoara. În plus, Dreamweaver MX va face distincţia între stilurile de la nivel local-definite şi cele definite extern. Îmbunătăţiri va fi, de asemenea, vizibilă în Dreamweaver template-uri, care va arăta trucuri în eliberarea MX.

Coduri va vedea, de asemenea, mai multe beneficii de economisire a timpului de Dreamweaver MX, care va furniza liste de atribute ale tag-ul şi a parametrilor, proprietăţi obiect, şi sugestii pentru tag-uri personalizate.

În opinia cod, Dreamweaver MX va permite editarea proprietăţilor de fiecare etichetă cu ajutorul tag-editor, casete de dialog. În cele din urmă, Dreamweaver MX va beneficia de suport îmbunătăţit pentru ColdFusion, PHP, JSP, ASP.NET şi.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Adobe Dreamweaver for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (32 votes)
Good
Your rating
Your review