Site Translator 4.17

Site Translator 4.17

Developer's description
Published by DeskShare on 23 Oct 2018
 • Size

  9.87 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $189.95 Buy full version
 • Updated

  23 Oct 2018
 • Downloads

  710 (1 last week)

"Traduceți site-uri web cu un singur click!"

Traduceți site-uri web întregi, cu un singur click de mouse! Site-ul Translator convertește toate HTML, ASP, ASP.NET (ASPX), ASCX, PHP și fișiere XML de la o limbă la alta. Numai textul este tradus. HTML și codul ASP nu sunt afectate. Paginile traduse privi și de a lucra exact ca originalele. Link-uri interne sunt modificate pentru a lega pagini traduse perfect.

În secolul al 21st, este mai mult și mai important de a face apel la o audiență globală. Utilizați Site-ul Translator pentru a traduce în mai multe limbi cu ușurință, fără a angaja traducători umane scumpe. Traduceți site-ul dvs. între catalană, croată, cehă, daneză, olandeză, engleză, filipineză, finlandeză, franceză, germană, maghiară, indoneziană, italiană, norvegiană, poloneză, portugheză, spaniolă, suedeză, și turcă.

Localiza software-ul cu câteva clicuri! Site-ul Translator suporta Visual Studio fișiere Microsoft resx. Automatiza complet procesul de traducere software-ul scris în C #, VB.NET, sau orice altă limbă Visual Studio. Adauga sute de milioane de utilizatori pentru software-ul dvs.!

Memorie de traducere accelerează procesul de amintirea expresii și fraze frecvent utilizate. Personalizarea traducerea de cuvinte și expresii pentru a îmbunătăți precizia. Excludeți cuvinte și expresii specifice, cum ar fi compania și nume de persoane de la traducere. Puteți exclude, de asemenea, conținutul de anumite XML și HTML tag-uri. Salvați aceste setări pentru a retraduce cu ușurință site-uri web după ce faceți modificări.

Site-ul Translator vine cu un abonament de un an la engleză și dicționarele spaniole. Puteți să vă abonați la dicționare suplimentare de la DeskShare.

Sprijinirea limbi suplimentare va extinde publicul potențial enorm. Alăturați-vă comunității mondiale. Descărcați, versiune de încercare full-featured fără risc a site-ului Translator astăzi.

Requirements: Internet connection, Windows 2000/XP/Vista/7, 20 MB disk space

What's new in this version: Software Localization,Support for PHP,Improved Translation Quality, Faster Translation, More Languages: Now Supporting Catalan, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Filipino, Finnish, French, German, Hungarian, Indonesian, italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Spanish, Swedish, and Turkish.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Site Translator on 23 Oct 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Site Translator Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review