AlterWind Log Analyzer Professional 4.0

AlterWind Log Analyzer Professional 4.0

Developer's description
Published by AlterWind Software on 6 Apr 2019

"Un profesionist site-ul statistici pachet."

Creşterea concurenţei în SEO (Search Engine Optimization), impune webmasteri de a folosi noile instrumente puternice. Din păcate, de cele mai multe web log analiza pachete, disponibile pe piaţă astăzi sunt destinate pentru pasionati si sunt destul de limitate în caracteristici şi opţiuni de personalizare.În căutarea noastră pentru un profesionist şi un sistem complet personalizabil Statistici web, am găsit Alterwind Log Analyzer Professional. Acest instrument de neegalat te fascineaza de la prima privire. Creat de către profesionişti şi pentru profesionişti, face tot ceea ce un analizor de jurnal de excelenta ar trebui să facă în mod normal. Se poate procesa mai multe fişiere jurnal într-o gamă de formate standard sau personalizate. Aceasta susţine busteni de comprimate şi poate fi rulat din linia de comandă. Acesta vă permite să personalizaţi aspectul şi conţinutul rapoartelor. Datele pot fi filtrate folosind numeroase filtre şi sortate de către orice domeniu. De prelucrare Acestea şi alte caracteristici standard de jurnal şi de construcţie de raport doar ar face un excelent sistem de statistici web, cu un preţ mai mult decât competitiv. Dar aceste caracteristici sunt doar punctul de plecare pentru capabilităţile unice Alterwind lui.În timp ce alt sistem de Statistici web utilizează în mod normal, o simplă listă de măşti URL pentru a afişa motoarele de căutare de la care vizitatorii ajung, Alterwind oferă o bază de date a motoarelor de căutare mai mult de 430 si mai mult de 120 de cataloage on-line din întreaga lume. Această bază de date vă permite să construiască rapoarte unice, care prezintă statistici cuprinzătoare şi de încredere cu privire la motoarele de căutare de la care vizitatorii ajung, iar cuvintele cheie de căutare şi fraze care au fost utilizate. Alterwind colecteaza unele informaţii suplimentare de la solicitări de căutare, cum ar fi numărul de rezultatele de căutare de pe pagina care a generat vizita. Puteţi sorta aceste informaţii în funcţie de ţară sau de limbă. Alterwind, de asemenea, vă ajută să urmăriţi în jos rezultatele dvs. cu plata-per-click si campanii publicitare banner. Puteţi construi rapoarte personalizate pentru campanii de promovare dvs. şi dezvăluie chiar referals false cu ea.

Requirements: 64 MB RAM, 10 MB HD

What's new in this version: The kernel of the analyzer was modernized Folder adding was added Folder wildcard in Automatic Log Adding was added Last generated report openning was added The search engine database was updated and expanded Operating systems, browsers, and spiders database was updated

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AlterWind Log Analyzer Professional on 6 Apr 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
AlterWind Log Analyzer Professional Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review