Advanced HTML Protector 3.2

Advanced HTML Protector 3.2

Developer's description
Published by Creabit Ltd. on 23 Mar 2013
 • Size

  1.70 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $29.95 Buy full version
 • Updated

  23 Mar 2013
 • Downloads

  324 (1 last week)

"Proteja sursa HTML / link-uri de a fi furate"

Dacă sunteți un web designer, știți cât de mult timp, energie și bani este nevoie pentru a crea un unic și profesional pagină Web. Tu de asemenea, știu cât de ușor este pentru vizitatori de a copia munca ta și reutiliza în pagina lor web. Care este numit site-ul web plagiat. Astăzi, site-ul web plagiat este mult prea comun. Acest lucru este valabil nu numai pentru HTML sau cod Javascript, dar, de asemenea, la orice altceva de pe o pagină web, cum ar fi text, link-uri, grafica, etc Prin urmare, aveți nevoie de o soluție profesională și eficientă - Advanced HTML Protector vă va ajuta pentru a preveni oameni care fac neautorizat copii ale dvs. pagina web. Avansate de HTML Protector protejează pagina dvs. de Web, inclusiv codul HTML, JavaScript, VBScript, text, link-uri, grafica, etc criptează pagină Web utilizând șase scheme de criptare și face codul sursă imposibil pentru oameni să citească sau să fure. Avansate de HTML Protector ia, de asemenea, măsuri suplimentare pentru a proteja în continuare pagina web: vă permite să dezactivați complet clicuri de mouse dreapta, dezactivați selecție de text, imprimarea pagina, utilizarea offline, afișajul link-uri, precum și bara de instrumente Imagine și etichetele inteligente în IE6. Avansate de HTML Protector poate lucra cu toate browserele compatibile JavaScript.
Aspectul de pagina web nu va fi schimbat după protecție. Avansate de HTML Protector poate comprima, de asemenea, o pagină Web înainte de criptare, astfel încât dimensiunea paginii web va fi redusă. O altă caracteristică rece este opțiunea de criptare secțiuni specifice ale paginii web, care ar putea fi ideal pentru menținerea dvs. Topul motor de căutare.

Requirements: Pentium processor, 16MB RAM

What's new in this version: Improved interface, new encryption algorithms.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Advanced HTML Protector on 23 Mar 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Advanced HTML Protector Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (6 votes)
Excellent
Your rating
Your review